טרגדיה נוראה בוויליאמסבורג

• הוסף לסימניות
כולכם שמעו הטרגדיה הנוראה שהיה בוויליאמסבורג, רוצחים התנפלו על ר' מנחם שטארק ז"ל מנגידי סאטמר, ונמצא ליד פח אשפה בלונג איילנד כשהיא שרופה וחבולה,
ביום הראשון בבוקר יצא העיתון "ניו יארק פוסט" בהשמצה נוראה נגדו, בעמוד הראשון כתבו "מי לא רצה אותו מת", רח"ל, והמשיכו למצוא עליו כל מיני עבירות שלא עבר עליהם מימיו, ואפילו אם היה אמת, הרי זה הצדקת מעשה רציחה באופן נורא ומבהיל. מיד יצאו כל החברי הממשלה וכו' נגד העיתון, וגם קראו אסיפות וקראו חרם נגדם.
גם בקשו שכולם יחתמו petition - עתירות נגד העיתון, וחשבתי שגם בני ארץ ישראל יכולים לעזור, ואני מצרף כאן את הקישור, בבקשה שיפרסמו אותו כי צריכים ל30 אלף איש.

http://www.change.org/petitions/new...medium=email&utm_campaign=petition_invitation

תודה רבה, ויה"ר שנשמע רק בשורות טובות

קבצים מצורפים

• Post-Hate-Stark.jpg
    KB 22.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אולי תסבירו לנו איך חותמים? כי למרות שאנו מבינה אנגלית לא הבנתי איפה משאירים פרטים.

• הוסף לסימניות
האנטישמיות לא מתה... גם אצל האמריקנים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1164941:
אולי תסבירו לנו איך חותמים? כי למרות שאנו מבינה אנגלית לא הבנתי איפה משאירים פרטים.
בצד ימין יש מקום למלאות פרטים ואז ללחוץ אישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהק;1164929:
כולכם שמעו הטרגדיה הנוראה שהיה בוויליאמסבורג, רוצחים התנפלו על ר' מנחם שטארק ז"ל מנגידי סאטמר, ונמצא ליד פח אשפה בלונג איילנד כשהיא שרופה וחבולה,
ביום הראשון בבוקר יצא העיתון "ניו יארק פוסט" בהשמצה נוראה נגדו, בעמוד הראשון כתבו "מי לא רצה אותו מת", רח"ל, והמשיכו למצוא עליו כל מיני עבירות שלא עבר עליהם מימיו, ואפילו אם היה אמת, הרי זה הצדקת מעשה רציחה באופן נורא ומבהיל. מיד יצאו כל החברי הממשלה וכו' נגד העיתון, וגם קראו אסיפות וקראו חרם נגדם.
גם בקשו שכולם יחתמו petition - עתירות נגד העיתון, וחשבתי שגם בני ארץ ישראל יכולים לעזור, ואני מצרף כאן את הקישור, בבקשה שיפרסמו אותו כי צריכים ל30 אלף איש.

http://www.change.org/petitions/new...medium=email&utm_campaign=petition_invitation

תודה רבה, ויה"ר שנשמע רק בשורות טובות

מה אמורים לכתוב??

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע מה בדיוק לרשום.
והאם עדיף לרשום שם שם בדוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1164945:
מה אמורים לכתוב??

אני כתבתי בקיצור:
New York Post Stop The Hate

נכתב ע"י רותי בן שימ;1164946:
גם אני אשמח לשמוע מה בדיוק לרשום.
והאם עדיף לרשום שם שם בדוי
רשמתי את שמי המלא, בכתובת רשמתי רק ישראל ונתתי מייל אחר שאינני משתמשת בו.

• הוסף לסימניות
מעולה. נרשמתי.
זה כל כך קל.
הלואי וזה יעזור. אם לא לשטארק לפחות לאחרים.

• הוסף לסימניות
אתרוג/נתיב-חסום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אי אפשר לחתום כמה פעמים עם שם אחר ומייל אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1166879:
אי אפשר לחתום כמה פעמים עם שם אחר ומייל אחר?

גם אם בצורה רגילה א"א, אפשר אבל עם שינוי ה-IP.

• הוסף לסימניות
אולי שמישהו יתנדב לאסוף פרטים מחסומים ולחתום בשמם.(אם אין בעיה מאותו מחשב)

• הוסף לסימניות
אפשר לחתום כמה פעמים עם מיילים שונים, אחרי שחותמים מחכים איזה שעה וזה נותן שוב לחתום.
אצלי נפתח באתרוג, לא רואים כמעט כלום בעמוד אבל לחתום אפשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1167316:
אפשר לחתום כמה פעמים עם מיילים שונים, אחרי שחותמים מחכים איזה שעה וזה נותן שוב לחתום.
אצלי נפתח באתרוג, לא רואים כמעט כלום בעמוד אבל לחתום אפשר

לא נפתח לי באתרוג, מעניין איך זה שלחלק כן ולחלק לא, הוא גם לא ביקש ממני להחליף מסלול אם אני מעוניינת להיכנס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה