טרום צילום - אם יש לכם עוד רעיונות לסדרה...

• הוסף לסימניות
מי שיש לו לתרום עוד רעיונות לסדרה - תבוא עליו ברכה!

כזכור מדובר במיטות חזקות במיוחד
הסדרה מציגה מיטות+צעצועים שמשהו בהם מבטא את החוזק

א. בובות קופים פרווה תלויים על המיטה - המסר בטקסט שהמיטה עמידה בפני קפיצות והשתוללות
ב. סדרת בובות בבושקה - המסר בטקסט שהמיטה מחזיקה מעמד מהילד הגדול לקטן ולדורות הבאים
ג. אני מסתפקת בקשר לרעיון הזה - לבטא שהמיטה לא מתנדנדת, בלווית סוס נדנדה או בובת נחום תקום. בובת נחום תקום יכולה לבטא עמידות, שהמיטה יציבה, כי אי אפשר להפיל אותו אבל מצד שני הוא מתנדנד אז אולי הקונוטציות דווקא של נדנוד? וכנ"ל אולי סוס נדנדה, כשהמסר הוא שבשביל להתנדנד יש נדנדה, אבל המיטה היא לא נדנדה... השאלה אם זה לא משאיר רושם הפוך דווקא (למרות הפרשנות המילולית שתופיע בטקסט, אולי הויזואל ייחרט בתור משהו הפוך?)

אולי יש לכם עוד רעיונות בסגנון, שצעצועים יכולים לבטא חוזק?
אני מקווה שבכלליות הקטע של צעצועים גם מוסיף בתת-הכרה רושם של כיף וחוויה וילדותיות לנגרייה ולמיטות שלה.

• הוסף לסימניות
עופרה,יש הרבה ילדים[שלי כמובן...]
שמביאים את כל הציוד למיטה.
את המטבח של פישר פרייס ,הבימבה ועוד דברים כבדים...[את בטח אומרת איזו אמא גרועה...]
את יכולה באמת לשים את כל "הציוד הכבד" של הילדים על המיטה ולאמר משהו בניחוח:
'חזק,להכיל את הכול'
'לא מתמוטטת ,חזקה לחיים!
וכו'''''''''''''''''''''''''''''''

נחשוב על עוד---כל הדרך לשבת

• הוסף לסימניות
אני מנתחת קצת את הרעיון הפרסומי כדי שיהיה אפשר לעזור יותר מדויק

בדוגמאות שהבאתי הראיתי שלושה פנים של חוזק:
עמידות בפני זעזועים (השתוללות)
עמידות לאורך זמן (מדור לדור)
יציבות (לא מתנדנדת)

באמת יש כאן הצעה לעוד פן של חוזק - כושר נשיאה (משא כבד)
אם היה רעיון לאיזה צעצוע בודד שיכול לבטא כובד או נשיאה של משא כבד, זה יכול להיות רעיון, כי ברעיונות הקודמים השתמשתי במשהו סמלי קצת ולא בהדגמה של הדבר עצמו.
וכן רעיונות לעוד פנים שקשורים לחוזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;774917:
אני מנתחת קצת את הרעיון הפרסומי כדי שיהיה אפשר לעזור יותר מדויק

בדוגמאות שהבאתי הראיתי שלושה פנים של חוזק:
עמידות בפני זעזועים (השתוללות)
עמידות לאורך זמן (מדור לדור)
יציבות (לא מתנדנדת)

באמת יש כאן הצעה לעוד פן של חוזק - כושר נשיאה (משא כבד)
אם היה רעיון לאיזה צעצוע בודד שיכול לבטא כובד או נשיאה של משא כבד, זה יכול להיות רעיון, כי ברעיונות הקודמים השתמשתי במשהו סמלי קצת ולא בהדגמה של הדבר עצמו.
וכן רעיונות לעוד פנים שקשורים לחוזק.

כובד משא:
עדר פרות משחק.

• הוסף לסימניות
עמיד - פטיש צעצוע

• הוסף לסימניות
אבל למה מיטה צריכה להצטיין בכושר משא? כדי לשכנע אנשים שמנים לקנות אותה?...
אם הייתי רואה פרסומת על מיטות, שהמסר שלה הוא כושר משא, הייתי מגחכת ולא מתלהבת בכלל. לעומת זאת 3 הנקודות הראשונות מאוד משכנעות!

• הוסף לסימניות
תרצה,בימינו...,כשרבו השלישיות והזוגות...
ומעטו,החדרים והמעות ...
סביר שמשפחות ברוכות,מאכלסות ראשים רבים במיטה אחת.
הא לך כובד משקל.לאו דווקא שמנים.
להדגמה חיה,תאמי איתי באישי ביקור אצל כמה משכני לבנין:eek:;):)

• הוסף לסימניות
אגב,עדר פרות זה חזק!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;774925:
אבל למה מיטה צריכה להצטיין בכושר משא? כדי לשכנע אנשים שמנים לקנות אותה?...
אם הייתי רואה פרסומת על מיטות, שהמסר שלה הוא כושר משא, הייתי מגחכת ולא מתלהבת בכלל. לעומת זאת 3 הנקודות הראשונות מאוד משכנעות!
נכון, אבל אחר כך נחשוב מה מתאים יותר ומה פחות, זריקת הרעיונות בכל מקרה יכולה לעזור לסיעור מוחות.
בכל אופן עדר הפרות באמת מבטא את הרעיון הזה בצורה חזקה!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שמשא כבד הוא לא מה שאמור להיות על מיטה. גם 2 ילדים לא אמורים למוטט אותה. היא הרי אמורה לשמש אותם גם בהיותם נשואים...
בכל מקרה אפשר להציב את הליצן על רגל עגולה... זה השמן...

• הוסף לסימניות
בעצם, גם רעיונות לצעצועים נוספים שמביעים את אותן הנקודות הראשונות יכולים לעזור.
אפשר לחזור על מסר אחד בדרכים שונות.

• הוסף לסימניות
מה דעתך על ערסל?
חייבים לקשור אותו למשהו חזק...

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומת לרהיטים עם פיל:)
(כמובן, המשקל)..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;775172:
כמובן שזו בדיחה!
פו לא ייצור ויזואל מפתיע, אלא הכי סטנדרטי שיש - כיון שכידוע הוא הצעצוע המקשט כל מיטה... (ובצדק :eek:)

• הוסף לסימניות
הריני לאשר: זו אכן בדיחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה