טרחה מזערית - עזרה ענקית! נא הכנסו

• הוסף לסימניות
טוב, אולי לא כזו מזערית... מעריכה כל מאמץ!

אני מעוניינת להגיע לכמה שיותר קהלים של נשים ונערות דוברות אנגלית, בהם:
-סמינרים לאמריקאיות
-בתי מורה
-תיכונים
-מתנ"סים
-יישובים שונים

מי שיש בידו/ה אינדקסים בנושא ו/או רעיונות להיכן לפגוש את הקהלים הללו ו/ או כתובות מייל / אנשי קשר אפילו יחידים - אשמח מאד על כל דבר.

ואשמח להשיב לכם כגמולכם הטוב...

תודה!!

• הוסף לסימניות
כמה חבל שאין לי מושג.
מכירה אינדקס של מוסדות תורה אבל בטח זה לא יעזור לך...

• הוסף לסימניות
איי איי איי! רותי תותי! אני תוהה לעצמי לאיזה אינדקס את מתכוונת ;)

• הוסף לסימניות
המודיע באנגלית
את יכולה לנסות בכנס שלהם השבוע בבניני האומה

• הוסף לסימניות
תודה!
אני מנסה כרגע את הפנייה העצמונית אליהם, ואולי פרסום זול במקומונים,

• הוסף לסימניות
טרחה מזערית - עזרה ענקית! נא הכנסו

טוב, אולי לא כל כך מזערית, מעריכה כל מאמץ שהוא!

אז כך,

אני מעוניינת להגיע לכמה שיותר קהלים של נשים ונערות דוברות אנגלית, בהם:
-סמינרים לאמריקאיות
-בתי מורה
-תיכונים
-מתנ"סים
-יישובים שונים

מי שיש לה אינדקסים בנושא ו/או רעיונות להיכן לפגוש את הקהלים הללו ו/ או כתובות מייל / אנשי קשר אפילו יחידים - אשמח מאד על כל דבר.

ואשמח להשיב לכם כגמולכם הטוב...

תודה!!

• הוסף לסימניות
מגזין בינה
Family First
Newcomers Guide
פירסומית

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ברמות אירגון נשי רמות.
אם זה רלונטי אני ינסה להשיג לך טלפון של האחראית

• הוסף לסימניות
כן, מאד. תודה!!!
ושל נשי בכלל - מישהו/י מכיר/ה?

• הוסף לסימניות
מתוקף עבודתי יש לי קשר עם הרבה סמינרים לאמריקאיות, אצטרך לבדוק האם אני יכולה להעביר מידע שלהם - לצורך פרסומי

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה הכוונה "להגיע לקהלים" האלה. האם פיזית? האם פרסומית?

את יכולה למשל לפרסם בפייסבוק לקהלים ממוקדים מאוד (הנה מדריך קצר לדוגמה: http://www.seome.co.il/facebook-ads-for-groups/)

• הוסף לסימניות
יש מטעם ספר הטלפונים של בית שמש 'שמש פון' קפוצה של פרסום במייל לדוברי אנגלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה