טרטלת דולצ'ה ריבת חלב ושוקולד לבן...חייבים להכנס...

• הוסף לסימניות
IMG_7948-1.jpg

IMG_7939.jpg

20190517_182349.jpg

המתכון כאן http://ruthyhayat.co.il/?p=8208

• הוסף לסימניות
זה נראה מיוחד וטעים!
כל הכבוד לך על הזמן שאת מקדישה להכנת דברים מיוחדים. אני רק רואה את רשימת המוצרים ולוקחת צעד אחורה..

• הוסף לסימניות
זה נראה מיוחד וטעים!
כל הכבוד לך על הזמן שאת מקדישה להכנת דברים מיוחדים. אני רק רואה את רשימת המוצרים ולוקחת צעד אחורה..
תודה רבה ... כל אחד עם מה שעושה לו טוב ולבני משפחתו.. יש תקופות שאני אופה ויש תקופות שאין לי כח...:)

• הוסף לסימניות
נראה ממש מעולה ומקצועי
גם הצילום מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות וואו! השתדרגת בענק!
וכמובן מגרה לגמרי :)

• הוסף לסימניות
את יודעת איך אני מפרסמת את התמונה במדור צילום?
אם את לא מצילחה לפתוח שם נושא, בקשי מאחת המנהלות שתוסיף אותך כמשתתפת בפורום צילום

• הוסף לסימניות
רותי,
כבר הגבתי לך באתר שלך ביום שישי על הצילום המגרה
ורק עכשיו היה לי זמן להתעמק במתכון עצמו...

איזה מגרה! יאמי :)
נראה סופר טעים!!!

חייבת למצוא לי מישהי שתכין לי את זה...

האמת, יש לי הרגשה שאם אעביר את המתכון הזה לקרובת משפחה שלי,
היא תכין את זה מיד,
מרשה לי להדפיס לה? (אין לה מייל)
אני פשוט בונה על זה שהיא תשלח לי דוגמית לטעימה :p

• הוסף לסימניות
ואוו!

הפעם כבר נראה שממש הלכת ללמוד צילום אוכל!

נראה מקצועי ברמות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה