התייעצות טריות ההדסים - המלצות אישיות וטיפים לאחסון מעתה ועד החג

• הוסף לסימניות
כל שנה אנחנו מנסים משהו אחר ו...לא משהו. כנראה שהכי טוב לקנות ממש קרוב לחג.
אבל השנה זה קצת פחות אפשרי... אז אנא תנו טיפים והוראות איך שומרים על רעננות ההדסים לעוד 11 ימים לפחות.
כי תכל'ס אין כמו המלצות בפרוג

• הוסף לסימניות
שמים קצת מים בתוך הניילון שבו הם מאוחסנים ומניחים במקרר, זה נשמר מצוין.

• הוסף לסימניות
אני כל שנה קונה בתאריכים האלה, ושם במקרר כמו שזה מגיע עם האריזה (אני לא פותח את האריזה עד החג), ולא משתנה בהם שום דבר.
נראים חדשים כמעט כביום קטיפתם.

• הוסף לסימניות
בלי מים
אבל אטום במקרר
לפני החג להוציא, לקטום את קצה הענף התחתון-עדיף באלכסון, ולהניח בכלי עם מים למשך חצי שעה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הייעוץ, היכן במקרר עדיף?

• הוסף לסימניות
אני כל שנה קונה ושם במקרר בלי לפתוח וזה נשמר מצוין
בימי החג אני מפרק כל יום את הלולב ושוטף את ההדסים והערבות בברז ומניח בשקית במקרר לכל הלילה וזה נשאר טרי כל ימי החג כמו חדש גם הערבות
לאחסן בשכיבה ולא צמוד לדופן הפנימית כדי שלא יקפא עדיף כמה שיותר קרוב לדלת

• הוסף לסימניות
מצורף ראיון שערך איצ'ה דז'אלובסקי בקו המידע (02-80000-50) עם הרב ישראל מרמרוש שליט"א בעל "הדסי מרמרוש", בו הוא מסביר איך לבחור הדסים נכון ואיך לשמרם כראוי לפני החג ובמהלכו.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה