טריקים ושטיקים לילדים קטנים

• הוסף לסימניות
מתאים בול לבנים החקרניים שלי
נהדר הם בטוח ייהנו אבל בתנאי אחד
צריך מגנט חזק, מגנטים קטנים של יצירה לא עושים את העבודה
ומגנטים חזקים אין לי מושג איפה קונים -
אם יש לך רמקולים שסיימו את הקריירה מגב כל רמקול יש מגנט לא רע
לי יש הרבה מגנטים ממש חזקים כי יש כאן איזה מכונה שכל פעם מחליפים לה מגנטים ואני צוברת אותם אצלי
והם מגנטים ממש חזקים - אם מחברים אחד לשני אפשר להרים איתם משהוא בגודל של כיסא.

• הוסף לסימניות
הם מגנטים ממש חזקים - אם מחברים אחד לשני אפשר להרים איתם משהוא בגודל של כיסא.
את מתכוונת לבוקסות?
הם ממש תותחים.
יש לנו בבית מגנטים שקניתי בחנות יצירה , עיגולים כאלו והם די חזקים.
נבדוק את זה מיד כשיתאפשר:)

• הוסף לסימניות
הם ממש תותחים
תותחים מפלסטיק..
המגנט שיש בסוף "השפורפרת" של הרמקול לא כזה גדול
הוא מעיין טבעת ולא ניתן לחלץ אותו משם בשלמותו חיים לשבור אותו עם פטיש..
הוא מחובר למתכת בלחץ ולא בהברגה.
מגנטים שקניתי בחנות יצירה , עיגולים כאלו והם די חזקים
כל אחד בפני עצמו לא כל כך חזק -
אבל אם תצמידי אותם אחד לכולם ביחד יש עוצמה טובה - כמו בחיים ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה