עוגות/עוגיות טריק מגניב להתפנק- אבל תודו שלא חלמתן על זה!!

• הוסף לסימניות
ההורים שלי קנו לי מתנה משגעת
מכשיר פיצה
החיים שלפניו והחיים שלאחריו לא דומים
מכינה בו המון...
פיצות, טוסטים, צנימים, שניצל סויה ונקנקיות צמחיות (לעיתים רחוקות)

המעלה שלו שהוא גדול יותר מטוסטר גדול, אז הכמות גדולה.

• הוסף לסימניות
את מכינה מלוואח בטוסטר? יו, על זה לא חשבתי!

אגב, אצלי יש טוסטר בשרי וטוסטר חלבי. אני לא מחזיקה מיקרוגל, וזאת הדרך לחמם הרבה מאוד מאכלים.
מלוואח בטוסטר זה הדבר הכי טעים בעולם!

• הוסף לסימניות
אפשר להסתפק גם בלחם/פיתה מרוחה בשוקולד.
יוצא כמו קרפ,
וואי זה טעיםםם.
אז אצלנו זה שוקולד עם חלבה מפוררת. בטוסטר.
החלבה נמסה ויוצא יאמממיייי
(כמובן, לילדים זה שוקולד למריחה. לאמהות שהילדים שלהן ישנים יש קוביות שוקולד..... :) )

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז אצלנו זה שוקולד עם חלבה מפוררת. בטוסטר.
החלבה נמסה ויוצא יאמממיייי
(כמובן, לילדים זה שוקולד למריחה. לאמהות שהילדים שלהן ישנים יש קוביות שוקולד..... :) )
זה לא עוזר שהם ישנים. מנסיון.
צריך בונקר לדברים האלה :cool:

• הוסף לסימניות
כל סנדוויץ הוא הרבההה יותר טעים בטוסטר.
תנסו.
ולמי שיש טוסטר בשרי - זה פינוק אימית- כריך טוב עם נקניק/פסטרמות איכותיות. וכל תוספת שאוהבים.
תהנו.

• הוסף לסימניות
@ממלמלת הכתיבה שלך משהו!!!! מקוה שאת עוסקת בזה!
אחרת כשרון בבזבוז!
תענוג לקרוא!! בהיר קליט רציף ועם הומור מושחז........
כתבי דחוף טורים בעיתון!
תודה חמודה. אני כבר כותבת.
מוזמנת לחפש אותי איפשהו באחד המגזינים הנשיים... :p

• הוסף לסימניות
תבלו סלמון או כל דג אחר בשום שמיר או מה שבא לכםאחותי טוענת שגם בלי טיבול יוצא טרוףףףףףףף

ואז תכניסו לטוסטר
ותגידו לי שלא נדלקתן!

• הוסף לסימניות
תבלו סלמון או כל דג אחר בשום שמיר או מה שבא לכםאחותי טוענת שגם בלי טיבול יוצא טרוףףףףףףף

ואז תכניסו לטוסטר
ותגידו לי שלא נדלקתן!

לסגור את הטוסטר על מנת הסלומן?
איזה צורה יוצאת שם?

• הוסף לסימניות
להרוס לכם את האופוריה שרק דברים מתוקים מכינים בטוסטר?
כי אנחנו נתקענו לפני חודשיים בערך בלי גז וכידוע אין ארוחת ערב בלי חביתה אז הכנו חביתה בטוסטר!!! עם קצת ספרי שמן ובלי לסגור את הטוסטר-יוצא טעים ממש, והבונוס הגדול-אין ריח של חביתות בכל הבית!
עצלנית שכמוני, מכינה על בסיס קבוע בטוסטר.
בתוך נייר אפייה, ובלי שמן. בטוסטר סגור.
קלללל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה