טרי טרי! חדש מבית פרוג!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ספר חדש שיצא ממש עכשיו לאור וכבר יש לי אותו בבית. יעל ציירה את הציור שבכריכה. סמשי עיצבה את העטיפה, עפרה איירה ועימדה. לדעתי אחד הספרים היותר טובים שיצאו לשוק בזמן האחרון. הסופרת שיחררה חלקים מהספר (צירפתי להודעה). חוץ מזה שנהנתי מהרעיון השיווקי ממש התרשמתי לגמרי. חינוכי מאוד, כתוב מעולה ומעשיר.

קבצים מצורפים

• לבד בסמטה.pdf
    KB 464.4 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
ואו!
הרבה זמן לא נתקלתי בספר כזה
תוכן מדהים.
וציורים יפים.

• הוסף לסימניות
התרגשתי לקרוא חומר איכותי כל כך, וההגשה אסתטטית ונפלאה!
יעל, סמשי ועפרה עשיתן עבודה מדהימה וייחודית,
והתוכן... ללקק את השפתיים!
כמה עמודים הספר?

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
הפקה נהדרת,
יצירה לתפארת,
כל הכבוד לעבודת הצוות!

• הוסף לסימניות
חבר'ה, מה עם הסופרת? נראה לי שיש לה גם כן חלק קטן ביצירה, לא? ;)

• הוסף לסימניות
הסופרת היא אחת הנשים היותר מיוחדות בשדה הכתיבה בפרט וברבדים אנושיים בכלל, ובזאת אצטרף בחום לממליצות שקדמו לי.

• הוסף לסימניות
יצא? בשעה טובה!
אני מחכה החל מהפרק הראשון...

• הוסף לסימניות
קראתי בהמבשר החל מהפרק הראשון ועד......

סיפור מדהים!!
כתוב בצורה יפהפיה!

• הוסף לסימניות
אז פרוג פתחו הוצאה לאור? אפשר להפנות אליהם קליינטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;909446:
חבר'ה, מה עם הסופרת? נראה לי שיש לה גם כן חלק קטן ביצירה, לא? ;)
מה מהמשפטים הבאים לא מתכוון לסופרת?
תוכן מדהים (קקטוס)
חומר איכותי כל כך (אני)
יצירה לתפארת (לאה)
החבריה האחרות פשוט ממשתתפות הפורום,
על הסופרת לא ידוע לנו אז לא פנינו אליה ישירות...

• הוסף לסימניות
חויה לראות ספר כל כך איכותי ומושקע, זה נראה משהו מיוחד. מרתק מבחינה עלילתית, ועשיר בתוכן אמיתי.
אחרי שטועמים את הפרקים שמופיעים כאן, מוכרחים לקרוא את הספר כולו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה