טרי טרי-חלאקה ב'

• הוסף לסימניות
שושיה,
מדהים!
והילד עוד יותר!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1106608:
איזה ילדון מתוק ושיער מהמם!
אבל מה ניראה לך שהאחים שלו יתנגדו קצת לראות את אורות השמש האחרונים
לפני בא שעון החורף?!
עגלת תאומים + קשירה + במבה + סוכריות על מקל + מוצצים + עוד כמה שמונצ'ס
ותעשו טיול קטן.
בטח לא פרקטי מלכתחילה אבל על הדרך טיול אחה"צ ורווח של תמונות במקומות
יותר נחמדים...
אוי כ"כ לא!!!!!
מנסיון!!!!!
אם אין לך עזרה אל תבני על צילומים
אולי השיטות הנ"ל טובות למצלמה קומפקטית....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1106742:
אוי כ"כ לא!!!!!
מנסיון!!!!!
אם אין לך עזרה אל תבני על צילומים
אולי השיטות הנ"ל טובות למצלמה קומפקטית....

אל תדאגי, אני צריכה פניות מלאה עבור צילומים, אני לא יכולה לקחת אותם (כמו שאני תמיד אומרת לכל מי ששואל אותי "איפה השלישיה שלך?" "הם לא מחזיק המפתחות שלי...")

אם אני יוצאת אז רק עם המועמד\ים לצילום כדי לשמור על ריכוז.

נ.ב. אני לא מחזיקה בכלל ממתקים בבית:cool:.

• הוסף לסימניות
איזה ילד בלעה"ר.
המון נחת!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה תצאי איתו לבד בוקר אחד כשהשאר בגן/מטפלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה