טרי טרי ציור חדש שנחתם ברגעים אלו (אתם הראשונים)

• הוסף לסימניות
איזה יופי.
כדאי לעשות סריקה איכותית (יש בת"א ועוד), וגם אם מוכרים את הציור - לא למכור את הזכויות להדפסים.
פשוט נפלא!

• הוסף לסימניות
תודה.
כדאי לעשות סריקה איכותית (יש בת"א ועוד)
ברור אני עושה סריקות אך ורק במקום עם סריקה איכותית (אין מצב שאני אלך על פחות, ניסיתי פעם ללכת על זול יותר ומיד ראיתי את ההבדל)
וגם אם מוכרים את הציור - לא למכור את הזכויות להדפסים.
זה מעוגן בחוק זכויות יוצרים. (ככה בעלי אמר....)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין, מה מעוגן, לא הבנתי.
שאם מוכרים את המקור - זכויות ההדפס נמכרות אתו?
או שלהיפך?
זכויות היוצרים הם של היוצר, ולכן בקנית הציור נשארת הזכות להדפסה אצל היוצר.

• הוסף לסימניות
זכויות היוצרים הם של היוצר, ולכן בקנית הציור נשארת הזכות להדפסה אצל היוצר.
ובכ"ז, אם היוצר מתחייב שלא ידפיס עוד עותקים, המחיר יעלה עשרת מונים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!!!

• הוסף לסימניות
באמת את פותחת מקום למכירת תמונות רק שלך או גם של אחרים? אשמח לדעת תודה

• הוסף לסימניות
חיה שאלה.. באיזה מדלל את משתמשת? יש עניין דווקא בווייט ספיריט? כי אני לא מצליחה להשיג..

יש לי רק טרמפנטין מזוכך ושמן פשתן.. מעניין מה דעתך על מדללים.

• הוסף לסימניות
יש לי רק טרמפנטין מזוכך ושמן פשתן.. מעניין מה דעתך על מדללים.
אני משתמשת עם טרפנטין אך ורק של "EcoHouse" אבל לא בגלל הציורים אלא משום שהוא הכי פחות מזיק...
בעיקר מדללת עם שמן פשתן הטרפנטין משמש לי יותר לניקוי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ציור מהמם!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי 'שמן פשתן מעודן' REFIND LINSEED OIL
של winsor & newton
מכירות? מה דעתכן עליו? עוד לא השתמשתי איתו
האם הוא מתאים לשכבות 'שקופות'? [סוג של חצי צבע]
האם הוספת השמן אמורה לעכב את הייבוש?
בעיקר מדללת עם שמן פשתן
את משתמשת עם שמן בשיטתיות או רק בשלבים מסוימים?
כי השילוב הרך שאת עושה בין הגוונים מוסיף המון נופך לציור בכללותו
יש מצב שזה בהשפעת השמן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה