טרי טרי...

• הוסף לסימניות
בן 14 שעות....

קבצים מצורפים

• בן 14 שעות.jpg
    KB 340.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מדהים.
זה נראה בת לפי הצבע.

• הוסף לסימניות
"מתיקות עולם"
הרבה נחת !
מכירים את הבעיה הזאת של צילום תינוקות במחלקת יולדות החשוכה, ואז כשאתם באמצע להרכיב את הפלאש מתחיל הדיון אם זה מזיק לתינוק או לא ??? חצי שעה אחרי הלידה שאלתי את המיילדת ותשובתה היתה שאין בזה שום בעיה. היא צודקת ?

• הוסף לסימניות
מזל טוב??
תמונה יפה ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;729073:
"מתיקות עולם"
הרבה נחת !
מכירים את הבעיה הזאת של צילום תינוקות במחלקת יולדות החשוכה, ואז כשאתם באמצע להרכיב את הפלאש מתחיל הדיון אם זה מזיק לתינוק או לא ??? חצי שעה אחרי הלידה שאלתי את המיילדת ותשובתה היתה שאין בזה שום בעיה. היא צודקת ?

תמונה מצויינת!

המיילדת עדיין איננה רופאת עיניים.. בכל מקרה פלאש מוקפץ יפריע פחות לרך הנולד.

• הוסף לסימניות
אכן,הפלש מזיק לתינוקות (בעיקר עד גיל חודש-נידמה לי)
רופא מומחה הסביר לי פעם,הסבר ארוך ומיגע-בשהותי במחלקת יולדות.
משום שהרשתית\קשתית או משהו באזור העיין עדיין עדינה מאוד,או שעוד לא קיים,וכל אור חודר ישירות ל...לאן?
כך שאפילו כשהוא\היא ישנים הפלש עלול לחדור.
מצטערת שלא הייתי במצב קליטה מי יודע...
כך שקיבלתם ממני רק הסבר צולע...

• הוסף לסימניות
אני לא בדיוק קשורה לפורום מהבחינה המקצועית :)
אבל בהחלט נכנסת לכאן הרבה כדי להנות !!

נכתב ע"י gol;729048:
זה נראה בת לפי הצבע.
נכון, אבל מצד שני תקראו שוב את הכותרת: "בן 14 שעות...."

תמונה מהממת (וסליחה שאני בכלל מעיזה להביע את דעתי הלא מקצועית בעליל :D), ותינוק/ת מתוק/ה במיוחד, בלעה"ר!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה