טרי מהטבע...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכונים והדרכות לסחיטת מיצים טבעיים.

כמו בהרבה מעבדי מזון, גם לי יש חלק לסחיטת פירות קשים. וחבל לי שאיני משתמשת איתו,

בפרט שכיום קשה למצוא משקאות בריאים ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. הוא שאמרנו -

ישר מהטבע... (לבד ממים, כמובן...)

אשמח אם יעלו לפה כמה טיפים יעילים בנושא. אני בטוחה שהוא שרבים ימצאו בכך עניין.

תודה מראש לכל מי שיקדיש לי מזמנו וניסיונו.

• הוסף לסימניות
מה צריך הדרכה? מכניסים וסוחטים גזר מתוק / תפוחים/ מה שיש בבית
אולי לא הבנתי את השאלה??

• הוסף לסימניות
התכוונתי: מה הולך טוב עם מה, באיזה מינון מוהלים מים, ובאיזה מינון מוסיפים סוכר.

וגם, כמובן, האם יש כאלו שעושים זאת על בסיס קבוע, וכמו בכל דבר אחר, יש להם אי אילו עיצות

למי שלא התנסה עדיין.

• הוסף לסימניות
בלי מים בלי סוכר

• הוסף לסימניות
לא צריך כולם. לסחוט ולשתות.לגבי גזר כדאי לטעום קודם שלא יצא מריר. (לטעום מהקצה העבה)

• הוסף לסימניות
לאילו הייתה כוונתי...

עוד משהו?

• הוסף לסימניות
כן עוד משהו. טיפ כללי- כדאי לשטוף את הכלים 2 דקות אחרי שגמרת להכין אחר כך העבודה כפולה.. (נכון לגבי כל הבלילות וכן המגרדת)
כתמי גזר יורדים מהכלי עם שמן לבישול. (מחלקים לבנים)
עוד משהו יש מיצים שנהיים מרירים אחרי כמה שעות מומלץ לשתות טרי (בעיקר מפירות הדר)

• הוסף לסימניות
באמת תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה