טרי מהרגע, בהשראת החושך...

• הוסף לסימניות
לא נרדם.jpg
כתמיד, רקע לסיפור. משהו מהיר לעיתון.

• הוסף לסימניות
כרגיל1
מתוק ואיכותי.
תגידי. באיזו מברשת את משתמשת לרקע. יש בזה משהו שנראה ממש צבעי מים

• הוסף לסימניות
מיוחד כתמיד.
תמיד מעניין אותי האם בדמויות וברקעים את מתבססת על הסתכלות, או שהכל פרי הדמיון בלבד?
אשמח אם תוכלי לשתף.

• הוסף לסימניות
תודה לכם, אתם כ"כ מפרגנים...
מירי, לשאלתך - פעם, באיזשהו שלב בחיים, שיחקתי בהגדרות של אחת המברשות הבסיסיות של פוטושופ, ויצא משהו נח לעבודה.אני עובדת איתה בשקיפות רצינית (18 או אפילו פחות)ובשכבות על שכבות. כמו צבעי מים...
שמרתי אותה, והלוואי והייתי יודעת איך ליצא ולהעביר לכם. אבל כנראה יקח עוד קצת זמן עד שאמצא זמן ללמוד איך...אני ממש חלשה בתחום הטכני הזה...

טווס, תודה!
בעבר באמת נעזרתי פעמים רבות במשהו להשראה. היום כבר הרבה פחות.
מה שכן, הרבה פעמים אני נעזרת בציור או צילום שיש בו אוירה או צבעים שמתאימים לי ודוגמת ממנו פלטת צבעים. זה מאד מעשיר עוזר.
הצלחות לכולכם!

• הוסף לסימניות
מגלים את רמת האומן לא לפי ביצוע סופי אלא סקיצה ראשוני. עבודה מאוד טובה, תמשיכי כך.

• הוסף לסימניות
זה פשוט יפיפה!
איזו פרספקטיבה! וואו!
והצבע, והאווירה, מהמם!

יש לך משהו מאוד מושלם ואומנותי בעבודות שלך. שכיף להסתכל עליהן שוב ושוב!
תמשיכי להדהים את העולם,
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נהדר כמו העבודות שלך, צביעה מקסימה ואווירה אמיתית.
עשי חיל.

• הוסף לסימניות
מושלם!
הצביעה, האווירה...מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה