טרי מהתנור (מהבי"ח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1213445:
תמונות מהממות וברורות
הרבה מזל"ט.
תודה
הלוואי והיה שלי....:)

• הוסף לסימניות
תמונות רכות ומדהימות!!
בקטנה- מפריע לי בתמונה השניה שנראה שהדם נעצר לו שם

• הוסף לסימניות
הצבעוניות בראשונה מאוד נעימה.

• הוסף לסימניות
מאד אוהבת את הראשונה.הסגנון שלה קצת שונה מהרגיל ואני אומרת את זה בתור דבר חיובי(:
השניה רכה ויפה -פחות אוהבת את הכובע(אבל זה עניין של טעם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERLAH;1213491:
מאד אוהבת את הראשונה.הסגנון שלה קצת שונה מהרגיל ואני אומרת את זה בתור דבר חיובי(:
השניה רכה ויפה -פחות אוהבת את הכובע(אבל זה עניין של טעם)
מסכימה איתך לגמרי - אבל זו התמונה שהאמא בחרה...
הנה יש גם אחת בלי - לדעתי יותר חמודה

• הוסף לסימניות
בלע"ר!!!
מגרה!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!!!!
בראשונה היא בעריסה של הבי"ח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1213835:
מהמם!!!
פלאש או תאורת חלוו?
גם וגם
נכתב ע"י SPOT;1213838:
תמונות מקסימות!!!!
בראשונה היא בעריסה של הבי"ח?
לא....
השתחררה מהבי"ח - ישירות אלי

ותודה לכולן - כיף לשמוע:)

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!
אהבתי את הראשונה
הדבר הראשון שקפץ לי בראש שזה נראה המזרח הרחוק- הצבעוניות והליפוף של הבד הצהוב:p

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
הראשונה-צבעוניות מקסימה!!

• הוסף לסימניות
מקסים! השלישית מקסימה!

• הוסף לסימניות
הראשונה והשלישית!!!
אהבתי!

• הוסף לסימניות
וואו מדהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה