מידע שימושי טרמפיסט ישיבה

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון / המלצות לטרמפיסט ישיבה לתינוק בן שנה ו-3 שעדיין לא יודע ללכת?
חברה טובה / קשירה חזקה / מחירים / וכו'.

תודה.

• הוסף לסימניות
אם תרצי טרמפיסט junior x rieder,
כמו שמופיע בתמונה, במחיר מוזל, פני באישי.
למיטב ידיעתי זהו הטרמפיסט המוצלח ביותר.
נח מאד גם לילד וגם לאמא.
1395683-300_0.jpg

• הוסף לסימניות
נח מאד גם לילד וגם לאמא.
צפה בקובץ המצורף 317840
יד ראשונה / שניה?
מתחבר לכל עגלה? (אני צריכה לחבר על עגלת תאומים)
מספיק יציב ועם קשירה טובה לילד קטן מאד - שוב אני מדגישה, עדיין לא הולך, (וגם לא מספיק נראה בכיוון)?

• הוסף לסימניות
יד ראשונה / שניה?
מתחבר לכל עגלה? (אני צריכה לחבר על עגלת תאומים)
מספיק יציב ועם קשירה טובה לילד קטן מאד - שוב אני מדגישה, עדיין לא הולך, (וגם לא מספיק נראה בכיוון)?
יד ראשונה
כן
כן, מאד, הכי יציב ובטיחותי שיש.

• הוסף לסימניות
נח מאד גם לילד וגם לאמא.
ממליצה בכל פה.
אני משתמשת עם זה כל יום. יציב, מוצלח, טוב, איכותי, כמעט בלי חסרונות...
בכל אופן חסרונות: (של כל טרמפיסט) בגשם...- מה עושים? וא"א לעלות מדרגות עם זה. ובאוטובוסים זה ג"כ לא מוצלח.

• הוסף לסימניות
ממליצה בכל פה.
אני משתמשת עם זה כל יום. יציב, מוצלח, טוב, איכותי, כמעט בלי חסרונות...
בכל אופן חסרונות: (של כל טרמפיסט) בגשם...- מה עושים? וא"א לעלות מדרגות עם זה. ובאוטובוסים זה ג"כ לא מוצלח.
הטרמפיסט הזה נשלף ממש בקלות מהעגלה, הכי בקלות שיש,
כך שלפני גרם מדרגות אפשר לנתק ואח"כ לחבר חזרה.

• הוסף לסימניות
הטרמפיסט הזה נשלף ממש בקלות מהעגלה, הכי בקלות שיש,
כך שלפני גרם מדרגות אפשר לנתק ואח"כ לחבר חזרה.
נכון. אבל בכל אופן- כשאני עולה לאוטובוס. או במדרגות לבית, עם עגלה, +ילדה בת שנתיים +טרמפיסט- זה לא כ"כ פשוט.
אבל אין דבר מושלם. והנה החיסרון של הטרמפיסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה