- הוסף לסימניות
קניתי יד שניה ב-250 (מצב חדש)איפה קנית ב400? אני רואה יד שניה ב400...
נאמר לי שחדש עולה סביבות ה 400-450
קניתי יד שניה ב-250 (מצב חדש)איפה קנית ב400? אני רואה יד שניה ב400...
חבל....טוב בכל אופן אני מירושלים...
עכשיו ראיתי באתר של שילב שהטרמפיסט עצמו עולה 300, והכיסא עוד 200איפה קנית ב400? אני רואה יד שניה ב400...
אשרייך אני רואה יד ראשונה סביבות 500 פלוסקניתי יד שניה ב-250 (מצב חדש)
נאמר לי שחדש עולה סביבות ה 400-450
שלחתי לך באישיאשרייך אני רואה יד ראשונה סביבות 500 פלוס
יד שניה 400
את לא צריכה לקנות טרמפיסט שמתאים דווקא לעגלה הזו.תופסת טרמפ על האשכול...
מתענייינת גם על טרמפיסט לעגלת בוגבו
הוא מעולה. חזק ויציב.יש לי טרמפיסט של LASCAL
יציב במיוחד (הרבה יותר מה'בומפריידר')
מתאים לכל סוגי העגלות
היה בשימוש פעמים בודדות
בצבע כחול
מוכרת ב170
צפה בקובץ המצורף 436651
לא מתאים לעגלה שלי...הוא מעולה. חזק ויציב.
מאיפה את ובכמה את מוכרת?מוכרת טרמפיסט של יויו
אבל חייבת לסייג שזה ממש סיוט
נקנה ב400 שח ובקושי השתמשנו כי הילדה כל הזמן קמה וזה גם לא נוח כי צריך לזוז הצידה....
טרמפיסט ישיבה?למכירה טרמפיסט חדש (היה בשימוש פעם אחת) של חברת BAMPRIDER עלה 300 ש"ח
נמכר ב250 ש"ח
בכמה את מוכרת? ואיפה?טרמפיסט לעגלה. מצב מעולה, מושב עם הגה, מתחבר לכל עגלה ויציב במיוחד.
054-5335561
טרמפיסט אונבירסלי מתאים גם לישיבה ולעמידה- לא נעשה בו שימוש עקב אי התאמה, כולל אריזה
052-7690487
זה טרמפיסט עמידה, והוא אוניברסלי לכל העגלות.טרמפיסט ישיבה?
רלוונטי?לי יש למכירה טרמפיסט ישיבה של ג'וניור X ריידר
טרמפיסט פצצה!!!!
מאחורה יש 2 גלגלים (בתמונה נראה שיש רק 1)
מתאים לרב סוגי העגלות
מצב חדש (מלבד המדבקה בבסיס שקצת השתפשף...)
מוכרת ב-300 ש"ח (בחנות עולה כ-450 ש"ח)צפה בקובץ המצורף 436646
ב"ה לארלוונטי?
לי ישרלוונטי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //