אם הטרמפיסט לא מתאים לך אני אשמח לקנות ביד 2 (אם אתם רוציםם) 0533193788 או במיל shifi788 שטרודל וכואיך אני יכולה לדעת?
כןהטרמפיסט של הבוגבו בי עולה על הבוגבו קאב?
בטוח בטוח?לי יש טרמפיסט של בטרפליי וזה נכנס מעולה לB6
גם לי טענובטוח בטוח?
טרמיפסט של בטרפליי שנכנס לבי 6?
כי אני ממש רוצה לקנות את זה
אבל בחנות טענו שזה לא מתחבר.
איזה דגם, הישן או החדש?יש לי טראמפיסט של בוגבו מתאים לרוב הדגמים שלהם
מוכרת בה450 במצב חדש בקושי היה בשימוש
הישן וזה מתאים לבטרפליי 1 ניראה לי גם לדרגנפליי אני לא בטוחה שקניתי את זה אז היה כתוב שמתאים לכל הדגמים חוץ מקמליין לפי מה שאני זוכרתאיזה דגם, הישן או החדש?
זה מתאים לדרגונפליי ולבטרפליי 1?
מה את יודעת בוודאות מנסיון?הישן וזה מתאים לבטרפליי 1 ניראה לי גם לדרגנפליי אני לא בטוחה שקניתי את זה אז היה כתוב שמתאים לכל הדגמים חוץ מקמליין לפי מה שאני זוכרת
מתאים בטוח לבי 6 ולבטרפליימה את יודעת בוודאות מנסיון?
מה ארוך? הדגם החדש יותר? זה פחות נוח?החדש הארוך מתאים לשניהם מנסיון עולה 420 אבל זה ארוך תחשבו פעמיים
לא הבנתי, את מדברת על החדש או על הישן?ברור שזה פחות נח אבל זה מתאים לשניהם אבל בסוף מתרגלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים