עזרה טרמפיסט של בוגבו

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות טרמפיסט של בוגבו
אבל רוצה לנסות קודם שהוא באמת מוצלח
מחפשת מישהו שיסכים להשאיל לנסיון של שבוע
יש מתנדבים?

• הוסף לסימניות
עדיין מנסה את מזלי........
מחפשת כל טרמפיסט , גם של חברה שונה

• הוסף לסימניות
יש לנו טרמפיסט מתכוונן עם כסא שקנינו אותו עבור בוגבו
במצב מצויין שכמעט ולא השתמשנו בו

• הוסף לסימניות
יש לנו טרמפיסט של בומפריידר, היה בשימוש בודד, אנחנו מעוניינים למכור את זה אפשר לפנות אלי

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות טרמפיסט של בוגבו
אבל רוצה לנסות קודם שהוא באמת מוצלח
מחפשת מישהו שיסכים להשאיל לנסיון של שבוע
יש מתנדבים?

יש לי טרמפיסט שמתאים לכל החברות, לא היה כמעט בשימוש(נקנה קצת לפני הקורונה ועכשיו כבר הילד גדול ולא צריך...) אני מוכרת ב300, זה כולל מושב שאפשר לפרק, קניתי ב500, אם את רוצה אני אעלה תמונה, זה בבני ברק

• הוסף לסימניות
יש לי טרמפיסט שמתאים לכל החברות, לא היה כמעט בשימוש(נקנה קצת לפני הקורונה ועכשיו כבר הילד גדול ולא צריך...) אני מוכרת ב300, זה כולל מושב שאפשר לפרק, קניתי ב500, אם את רוצה אני אעלה תמונה, זה בבני ברק
אחרי בדיקה אני רואה שהגזמתי עם המחיר, אני קניתי ב500 אבל המחירים כנראה ירדו מאז, מוכרת ב250 ואם את רוצה לנסות אז בשמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה