שיתוף טרנד

• הוסף לסימניות
אלופה כמו תמיד!
כמה צחקתי :LOL:
ציירת אותי?

• הוסף לסימניות
חזזזזקקק!!!
עד הצפון הגיע הטרנד הזה...
אמנם פחות בולט כמו במרכז אבל קיים פה ושם יותר אצל הילדות פחות אצל נשים....
את ממש קולעת,
מוכשרות להביע כזה מסר - לתת דומיננטיות לדבר העיקרי ואת כל השאר להאפיל כך שבכל אופן יש תוכן של ציור שלם מלא ענין...

• הוסף לסימניות
יצא לי קרעכץ ארוך כזה...

והציורים הקולעים האלה פשוט מעולים!

• הוסף לסימניות
חחחחח
כמה נכון וחזק!

• הוסף לסימניות
למה זנחת את התיק? המטפחת? הנעלי בית?
אולי לא מעודכנת, יש טיי דאי בהכל!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה!
בשנייה הראשונה חשבתי שמדובר בטרנד של ללבוש בגדים מזעזעים, אבל פתאום נראה לי שמדובר על משהו אחר, אני צודקת?

• הוסף לסימניות
רק מהתגובות הבנתי מה העוקץ
יען עד עכשיו לא שמתי לב לטראנד הזה
עכשיו אני משחזרת
ונזכרת שראיתי מודעה שלפרסומת של הבדים הללו
וראיתי כמה הולכות עם בגד שלם כזה
חשבתי לתומי שכנראה זה היה באיזה מכירה ענקית כמו מלבושי כבוד
מרגישה זקנההההה

• הוסף לסימניות
בול
פגיעה

• הוסף לסימניות
חמוד !!
הציורים שלך. מושלמים.

מתחילה להרגיש מוזר שאני כן אוהבת את זה :giggle:.
מי יודע.. אולי בגלל זה עדין אין לי כאלה בגדים....

• הוסף לסימניות
היום בגללך ראיתי את אחותי עם כזאת חולצה
ועכשיו אני יודעת מה זה
ונפלט לי בטעות
יווווווו גם את הולכת עם הבגדים שנראים כאילו טבלו באקנומיקה?
אחותי היתה בהלם
את הראשונה שאומרת לי את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה