- הוסף לסימניות
@איש מעניין, אתה ישבת וכתבת את כל הסיפור הזה? זה אתגר AI, לא אתגר כתיבה...
זה מעשה ידוע מרבי נחמן מברסלב.@איש מעניין, אתה ישבת וכתבת את כל הסיפור הזה? זה אתגר AI, לא אתגר כתיבה...
אולי מישהו יבצע בשבילך?דווקא היה לי רעיון טוב אבל אין לי כח לבצע
הרעיון הוא שיש שולחן מלא במאכלי יוקרה וכו' ובאמצע יש לחם עם שוקולד או משהו דומה שהכי נראה מגרה
AI?סרטן נחשב מאכל קולינרי יוקרתי בעיקר בגלל כמה סיבות:
- טעם עשיר ומיוחד – לבשר סרטן יש טעם עדין, מתוק ויחיד במינו, במיוחד בשרנים כמו סרטן המלך (King Crab) או סרטן שלג.
- קושי בהשגה – סרטן לא גדל בכל מקום, ודיג שלו דורש ציוד מיוחד, ידע מקצועי, ולעיתים שיט למקומות רחוקים. הקושי הזה מעלה את ערכו.
- עבודת הכנה מרובה – כדי להוציא את הבשר מהקליפה הקשה, נדרש זמן ומיומנות, מה שמעלה את הרושם היוקרתי של המנה.
- הקשר למסעדות יוקרה – סרטן מופיע בתפריטים של מסעדות שף ברחבי העולם, לרוב כחלק ממנות מתוחכמות עם הצגה מרשימה.
- ערך תזונתי – בשר סרטן דל בשומן, עשיר בחלבון ואומגה 3, מה שתורם לתדמית הבריאה שלו.
אם אתה רוצה, אני יכול לפרט גם על סוגי סרטן קולינריים פופולריים או מנות מוכרות.
לא נראה שעשו את זה בתמונה לעיל...עבודת הכנה מרובה – כדי להוציא את הבשר מהקליפה הקשה, נדרש זמן ומיומנות, מה שמעלה את הרושם היוקרתי של המנה.
איכסססססס אני באמצע לאכול וכמעט הקאתי חמודדדדדדדדדדרופא (חסר) שיניים, אבל לפניך...
צפה בקובץ המצורף 2008592
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים