נהיגה עצמאית?מסלול נחמד וכייפי במחיר סביר,
אשמח לשמוע!!
תודה
גם וגם.נהיגה עצמאית?
נהיגה עצמאית יש במושכ כלניתגם וגם.
מה השם של האתר?נהיגה עצמאית יש במושכ כלנית
טרקטרוני כלניתמה השם של האתר?
אנחנו היינו זוגי ומאוד נהננו,נהיגה עצמאית יש במושכ כלנית
לא בשבילי..לא הייתי ממליצה על החורף..
הייתי מאוד ממליץ על החורף אבל אני לא יודע עם כבר נקרא חורףלא בשבילי..
מיועד לבחורים שלי [יחד עם בעלי] שלא יכולים לחזור לזמן חורף בלי אטרקציה טובה..
אבל חשבתי שעכשיו זה הכי כדאי..אין פריצות כמו באב. לא?
דווקא נדמה לי שגם בקיץ אין שם פריצות,לא בשבילי..
מיועד לבחורים שלי [יחד עם בעלי] שלא יכולים לחזור לזמן חורף בלי אטרקציה טובה..
אבל חשבתי שעכשיו זה הכי כדאי..אין פריצות כמו באב. לא?
קשוחאנחנו היינו זוגי ומאוד נהננו,
בנהיגה עצמית [או עצמאית..] אפשר רק בטרקטורון חשמלי ולא ממונע,
אבל תכל'ס אין שום הבדל חוץ מהקולות והלכלוך מהחול..
איזה חלק?..קשוח![]()
הראשון ...איזה חלק?..
אשמח לקבל.יש לך את המספר?
אשמח לקבל.
תודה
0504664166אשמח לקבל.
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים