טרקטורונים...

• הוסף לסימניות
כאן אפשר לראות אותם "נוסעים"

המשכו של הפרוייקט

אזהרה:
הפנורמה הראשונה (זאת שנפתחת) היא רק עם רוכבים גברים
בשניה (זאת שמופיעה בסיור עצמו מימין למעלה) יש בה גם נשים...

קבצים מצורפים

• funinthefild.jpg
    KB 446.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מיוחד!
ראיתי אותם 'נוסעים' שווה להציץ.
הרבה יותר יפה מהטעימה כאן!

• הוסף לסימניות
חסומה...:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;939067:
דף האינטרנט אינו מוצג
חבל...

יש קצת עומס על האתר כרגע...
נסי שוב

זה אמור לעבוד כרגע כמו שצריך

שושיה.. צר לי
תאלצי לבקש מהם לפתוח את האתר כולו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;939073:
יש קצת עומס על האתר כרגע...
נסי שוב

זה אמור לעבוד כרגע כמו שצריך

שושיה.. צר לי
תאלצי לבקש מהם לפתוח את האתר כולו

צר לי גם, בפרט שמישהו ששמע ממני על הפנורמות המדהימות שלך מתכנן קפיצה אלי כדי לראות אותן וככה חשבתי ששני ציפורים במכה אחת, נו, שוין.
אין לי אפשרות לבקש לפתוח את האתר שלא לצורך עבודה, תודה בכ"א.

• הוסף לסימניות
:) מקסים....
הפעם זה לא טיול בארץ ישראל, זה מעין משחק מחשב :).

• הוסף לסימניות
הם לא חוטפים סחרחורת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;939326:
הם לא חוטפים סחרחורת?

השאלה צריכה להיות איך אני לא חטפתי סחרחורת :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;939083:
צר לי גם, בפרט שמישהו ששמע ממני על הפנורמות המדהימות שלך מתכנן קפיצה אלי כדי לראות אותן וככה חשבתי ששני ציפורים במכה אחת, נו, שוין.
אין לי אפשרות לבקש לפתוח את האתר שלא לצורך עבודה, תודה בכ"א.

לא הייתי אומרת על צלמת שפותחת אתר של צלם אחר - שזה לא לצורך עבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה