כללי טשטוש בסגירה על PDF

• הוסף לסימניות
אפשר להבין מדוע קובץ שנסגר על PDF יוצא לי מטושטש
ואילו, אם אני שומרת אותו כ JPע אז הכל בסדר...

איך אני יכולה לדעת במצב כזה, אם בדפוס הוא יצא מטושטש?
אם אני שולחת לדפוס את הקובץ על JPG, הוא לא יודפס עם טשטוש?

• הוסף לסימניות
אני מעצבת על פוטושופ עם מעט אלמנטים חסידיים.
האלמנטים יוצאים מטושטשים וכל השאר יוצא מושלם.

זה אמור להיות רולאפ. אבל אני סוגרת אותו 1:10 כדי שלא יצא כבד מידי.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בתמונה עצמה האלמנטים הם ברזולוציה טובהו רק אח"כ דווק הם מיטשטשים

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בתמונה עצמה האלמנטים הם ברזולוציה טובהו רק אח"כ דווק הם מיטשטשים
כן האלמנטים ברזולוציה מעולה. רק בסגירת PDF נהיה מטושטש...
הבעיה היא שהדפוס לא מוכן לקבל את הקובץ סגור על JPG, הם רוצים רק PDF.

• הוסף לסימניות
תעתיקי את הקובץ ותעשו מארג' לייערס ע"י לחיצה ימנית על כל השכבות-לייערס ואז תוציאו לjpg

• הוסף לסימניות
אחרי שאת עושה מארג' לייערס זה כבר נהיה מטושטש, או רק אחר כך

• הוסף לסימניות
על הפוטושופ וה JPG לא רואים טשטוש. רק לאחר שמירה ב PDF
ולכן אני לא יודעת מה לעשות, כי אני צריכה לשלוח לדפוס כקובץ PDF

• הוסף לסימניות
מאיפה את שומרת לPDF מפוטושופ?

• הוסף לסימניות
במסך שמירה של הפידיאףבאפשרויות סגירה את צריכה לשמור על high שזה הכי גבוה,ברזולוציה 300
זה ברזולוציה 300, ונמצא על HIGH תמיד....
ממש מוזר שזה ככה.
ודווקא המלל המצורף, ושאר קישקושים- נמצאים באיכות מעולה גם כן ולא נהיים מטושטשים או מפוקסלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסית לשטח את השכבות?
והשאלה גם אם מלכתחילה האובייקטים האלו לא איכותיים...
קחי בחשבון שאחרי הדפסה מרחוק הכל נראה מעולה,מציעה לך לשלוח לבית דפוס עותק והם יאמרו לך אם זה תקין חהדפסה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אמורים לסגור פי די אף בפוטושופ תיבאי לאינדזיין ותסגרי שם לפידי אף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה