דרוש מידע טשטוש נפיחות בפנים מעקירת שיני בינה

• הוסף לסימניות
עברתי עקירת שיני בינה בשתי הצדדים למטה,
עברו יותר מ48 שעות ועדיין הכל נפוח וכואב
עכשיו התחילו גם סימנים כחולים, יש למישהו רעיון איך להוריד / לטשטש את הנפיחות והסימנים?
(רוצה לצאת למדורות ביום בערב....)

• הוסף לסימניות
לדעתי את צריכה אנטיביוטיקה

• הוסף לסימניות
עברתי עקירת שיני בינה בשתי הצדדים למטה,
עברו יותר מ48 שעות ועדיין הכל נפוח וכואב
עכשיו התחילו גם סימנים כחולים, יש למישהו רעיון איך להוריד / לטשטש את הנפיחות והסימנים?
(רוצה לצאת למדורות ביום בערב....)
לחפש רופא אלא אם כן אמרו לך במפורש שיכול להיות נפוח ככ הרבה זמן
כואב- הגיוני שעדיין כואב לקחת משככי כאבים
לשים משהו קר כל פעם לכמה דק ולהוציא זה מוריד נפיחות

• הוסף לסימניות
לדעתי את צריכה אנטיביוטיקה
ברור
אני על אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום
ומשככי כאבים- אופטלגין טיפות ואיבופן
אני רוצה טכנית לטשטש את הנפיחות שאני אוכל לצאת מהבית....

• הוסף לסימניות
לחפש רופא אלא אם כן אמרו לך במפורש שיכול להיות נפוח ככ הרבה זמן
כואב- הגיוני שעדיין כואב לקחת משככי כאבים
לשים משהו קר כל פעם לכמה דק ולהוציא זה מוריד נפיחות
אמרו לי שיתחיל לרדת רק אחרי 48 שעות...
משהו קר- הכוונה להכניס לתוך הפה? נגיד איגלו? או מבחוץ?

• הוסף לסימניות
אמרו לי שיתחיל לרדת רק אחרי 48 שעות...
משהו קר- הכוונה להכניס לתוך הפה? נגיד איגלו? או מבחוץ?
אני שמתי מבחוץ במקביל למקום העקירה איגלו עטוף בשכבת טישו
השקעתי בזה כמה שעות האמת עד שהתחיל לרדת
כל פעם להחליף לאיגלו קפוא חדש להחזיק כמה דק להוציא להחזיר להוציא כמה שאת מסוגלת ולהזהר מכווית קור

• הוסף לסימניות
אני שמתי מבחוץ במקביל למקום העקירה איגלו עטוף בשכבת טישו
השקעתי בזה כמה שעות האמת עד שהתחיל לרדת
כל פעם להחליף לאיגלו קפוא חדש להחזיק כמה דק להוציא להחזיר להוציא כמה שאת מסוגלת ולהזהר מכווית קור
ממש תודה!
מקווה שאצליח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה