טשטוש פינה בתוך מסך בפרימייר אלמנטס

• הוסף לסימניות
אני עורכת חובבנית ומשתמשת כרגע בפרימייר אלמנטס. יש לי קטעים בהם מופיעה אשה שלא לבושה צנוע ואני מחפשת דרך לטשטש או להסתיר חלק מהתמונה בלבד, בו מופיעות הכתפיים שלה.... האם יש דרך לזה? אפשר הסבר פשוט? (לא משנה לי כל כך התוצאה ה"מקצועית" כי המטרה פנימית...

• הוסף לסימניות
אם את בפרימייר, יש דרך מצוינת לעשות את זה:
קחי את הקליפ, שכפלי אותו פעמיים, ושימי אותו פעמיים בשכבות אחד על השני.
על השכבה העליונה שימי אפקט של mosaic מה שיוצר קוביות של פיקסלים מהסרט כולו, את יכולה לקבוע כמה קוביות, ובהתאם לכך מידת הטשטוש, ככל שיש יותר קוביות, התמונה מטושטשת פחות.
הוסיפי לשכבה העליונה גם את האפקט circle לכי לחלון ה effect controls ושני את ה blend mode של האפקט circle, (נמצא כמעט בסוף המאפינים) ל- stencil alpha, כעת, תראי את הקליפ שלך מבעד לעיגול, את יכולה לשנות את ה- center- מיקום העגול, בהתאם למקום שאת צריכה, ואת יכולה אפילו לקבוע קיפרימיים במידה והדמות זזה.
את יכולה לשנות גם את ה- feather ולהוסיף ריכוך ולשנות גם את גודל העיגול ב- radius והרי לך טשטוש לא חובבני בכלל, אבל, מיוצר בצורה קלה למדי...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לאופק היקרה את נראית לי ממש מקצועית לא אני שאלתי את השאלה אבל למדתי משהו חדש רציתי לשאול אותך משהו באישי אפשר לקבל את המייל שלך

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה