טשטוש צלקת תפרים במצח?

• הוסף לסימניות
אתמול ביתי פתחה את הראש
יש לה שלש תפרים נחמדים על המצח
איך ניתן לטשטש שלא ישאר צלקת
מתי כדאי לטפל?
עכשיו או אחרי האחוי?

• הוסף לסימניות
1) לפחות בחצי שנה הראשונה שהצלקת לא תהיה חשופה לשמש
2) להתחיל כמה שיותר מהר במריחת משחה
סוגי המשות או קלוקוט שעולה כ100 שח בבית מרקחת
או אצל אלו שמתעסקים עם כוויות יש להם משחה ביתית שמתאימה ג"כ לצלקות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
המנעות משהיה בשמש
משחה נגד צלקות (סקארבן)
יש גם יריעות סיליקון סקארבן רב פעמיות שמדביקים על הצלקת והן אפקטיביות מאוד וגם מגינות מהשמש.
אחרי שהפצע מחלים, כדאי לעשות מידי פעם ניקוי "פילינג" לעור - זה מעודד התחדשות של תאי העור וטשטוש הצלקת.

• הוסף לסימניות
פוטו שופ

• הוסף לסימניות
חפשי באשכולות דומים על המשחה של "גרין"
מקסימה ונהדרת וגם יחסית זולה.
כיום שנה לאחר תפרים במצח, אין לבן שלי סימן בכלל!

• הוסף לסימניות
אומרים שהמשחות של פוראוור טובות לזה

• הוסף לסימניות
אמא שלי תמיד היתה מורחת לנו על כל הפתחים במצח = שמן E קפסולות של שמן בכל בית מרקחת! בכל לילה!!!
ומאד עזר!!!

• הוסף לסימניות
משחת קלוקוט, אחרי האיחוי, המשחה קצת יקרה אבל שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1442872:
לבת שלי יש 2 פתחים שעברו הדבקה מאד לא יפה (זה נפתח לה אחרי שהגענו הבית וחזרנו שוב והרופאים אמרו שאין מה לעשות..)
נשאר לה צלקת די בולטת!
הענין שעבר המון זמן (מעל שנה)
לזה גם יש משהו שיעזור??

כנ"ל קלוקוט, שמעתי ממישהו שהתחיל הרבה זמן אחרי הפצע וזה עזר, אמנם לא כמו שמתחילים מיד אחרי שמגליד אבל מאוד עזר.

• הוסף לסימניות
למי יש נסיון עם הקלוקוט?
יש לי חתך די גדול מזכוכית שהגדילו אותו עוד יותר בניתוח, בשיקום כף יד אומרים לי שזה צלקת יפה ולא צריך לעשות כלום, לדעתם כמעט לא ישאר סימן, אבל אני כן הייתי רוצה לעשות יותר שלא ישאר בכלל סימן, האם הקלוקוט יעזור כמעט חודשיים אחרי? או שחבל על הכסף, כי הבנתי שהוא יקר.
וכן אשמח לשמוע מעוד אנשים שהתנסו במשחה של גרין ובפוראוור!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו, המשחה של גב' גרין מסנהדריה בירושלים, למשחה קורים "זיפר" (תרגום של ריצ'רץ' באנגלית).
משחה מדהימה, גם אחרי תקופה ארוכה שהייתה לי צלקת בפנים, אחרי כמה פעמים שמשחתי היטב ועיסתי אותו היטב בצלקת - עבר לחלוטין.
עלה לי לפני כ-3 שנים אצלה בערך 65 ש"ח, הספיק לי בשפע ו....גם לראש הישיבה שלי שהיה צריך את זה לאחר תקופה...

• הוסף לסימניות
יש כמין רטיה שקוראים לה " פולימם" קונים אותה בבית מרקחת , חותכים חתיכה ומניחים אותה ישירות על התפרים, גורם לאיחוי וריפוי מהיר מאוד!! (משתמשים עם זה בעיקר בבתי חולים אבל ניתן להשיג בבתי המרקחת,
מועתק מהנט:

פולימם - Polymem

חבישת פולימם הינה חבישה אחידה לטיפול בכל סוגי הפצעים: כיבי סוכרת, פצעי לחץ, כויות, פצעי ניתוח, קרעי עור, אזורים תורמי עור.
קצף ה- QuadraFoam של חבישת פולימם מאפשר חיטוי מתמשך במהלך החלמת הפצע.
החבישה מכילה "סוכן מחטא פצעים" עדין ולא רעיל (F-68 surfactant) שמופעל במגע עם לחות ומשוחרר בהדרגה אל משטח הפצע. דבר המפחית לחץ בין רקמות בריאות לפגועות, גלד חופשי, ורקמות שיש בהם נמק – כל זאת תוך כדי שמירה על הפצע נקי לאורך תהליך ההחלמה.

יתרונות:

• מקצרת זמן החלמה
  • כושר ספיגה רב לפצעים מפרישים
  • מכילה חומר מנקה
רופאת ילדים שהכרתי, לא התחילה לתפור את הפצע עד שההורים הלכו לבית מרקחת לקנות את זה..:p

• הוסף לסימניות
על הקלוקוט כתוב שזה יעיל ונבדק מדעית עד 6 שנים אחרי שנוצרה הצלקת.
אין לי ניסיון אישי לאחרי כ"כ הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
יצאתי מבולבלת:(

מה הכי כדאי ויעיל לתינוקת בת שנהשלא יהיה לה סבלנות למדי הרבה התעסקות בנושא

אה ואם זה משנה שזה לא פרפרים אלא תפרים ממש (החתך היה עמוק עד העצם)

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על שמן ויטמין E בקפסולה.
(זה גם מה שממליצים למרוח אחרי כויות על מנת לחדש את העור)
זה לא דורש התעסקות. יום יום מריחה, שתי שניות וגמרנו.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה

מה הכי מומלץ לילדה בת 6 שהיום מורידים לה את הסיכות, והצלקת מאוד מאוד מכוערת ומורכבת?
הצלקת בשורש כף היד.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1443419:
תודה לכולם על התגובות.
יצאתי מבולבלת:(

מה הכי כדאי ויעיל לתינוקת בת שנהשלא יהיה לה סבלנות למדי הרבה התעסקות בנושא

אה ואם זה משנה שזה לא פרפרים אלא תפרים ממש (החתך היה עמוק עד העצם)

נכתב ע"י גיליון;1443561:
מה הכי מומלץ לילדה בת 6 שהיום מורידים לה את הסיכות, והצלקת מאוד מאוד מכוערת ומורכבת?
הצלקת בשורש כף היד.
תודה!!!

נתנו לכם כמה שיטות ורעיונות, תבחרו את מה שהכי מתאים לכם...
הרי אף אחד לא ניסה בעצמו את כל סוגי החומרים על אותו סוג של חתך ויודע להגדיר מה הכי עזר...
אז או שתקנו שמן ויטמין E
או קולקייט
או המשחה של גרין
או פולימם

בכל מקרה ההוראות זהות: מריחה של פעם/ פעמיים ביום תוך עיסוי עדין לתוך הצלקת...

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יעזור לי וישלח לי בהודעה אישית את המספר טלפון של גרין מירושלים
המון תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת