ט"ו בשבט בפתח, איך לא נוסיף משקל ולא נהיה במתח?

• הוסף לסימניות
רוצה להינות מפירות ט"ו בשבט וממאכלי השבת וגם לרזות?

כולנו רוצים להנות מהשבת
ומפירות ט"ו בשבט,
לרזות ולשמור על המשקל
למרות השפע מסביב וזה לא קל!
גם אירועים, בר מצוות ובריתות
שיהיה רק בשמחות.
מה אם כן נוכל לעשות במטרה לרזות
ועם כל הנסיבות ובכל אופן נוכל כוחות למצות?

לכבוד ט"ו בשבט והשבת המתקרבת
אני רוצה לתת לכם במתנה מדריך מיוחד:
"כיצד להישאר במשקל הרצוי גם אחרי שבת, אירועים וחגים"

לחצו כאן להורדת המדריך המיוחד והמעשי לימים הללו.
http://www.zahava-rose.co.il/

המדריך הזה הינו פרק 6 מתוך ספרי החדש:
"10 הדרכים הטובות ביותר להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית".
הספר שעוזר גם בשינוי הרגלים לא רצויים, שסיגלנו לעצמנו במשך חודשים ואפילו שנים.
מחזק כוחות, מעניק ידע וטכניקות עוצמתיות להשיג כל מטרה שתבחרו ובין השאר גם לרזות!

קריאה מהנה ומועילה
ואל תהססו להוריד את המדריך, זו טעימה
שלא משמינה...

שבת שלום
זהבה רוז

קישור להורדת המדריך במתנה
http://www.zahava-rose.co.il/
הקישור פתוח באתרוג מתקדם. אם אתם חווים חסימה
בהורדת הפרק - נא פנו אלי במייל.

נ. ב. אם אתם מכירים כאלה שהתוכן רלוונטי עבורם - אנא שלחו להם מייל זה.

• הוסף לסימניות
שמחתי לראות שעלה כאן פרק מתוך הספר, ובפרט שזהו פרק מעשי ומלא כלים, פשוט יעיל. מניסיון, קראתי את הספר והוא נתן לי הרבה!!! ספר שהוא כלי לחיים. זהו לא ספר הרזיה בלבד. יש בספר טכניקות ברורות ליישום בזמן התמודדות עם ניסיון, עם פיתוי, ברגע של קושי, ובעמידה מל עצמנו ומול שינויים שהיינו רוצים לעשות, או הישגים שהיינו רוצים להשיג, כל אחת ושאיפתה.
הדוגמאות מפרטות בצורה קולחת ומרתקת מצב של עמידה בפני עוגה בשבת/ קינוח בבר/ מתחשק לי משהו מתוק, ועוד מצבים שונים מהחיים של כל אחת מאיתנו. ויש בו 10 דרכים שונות להתמודדות, ולכן הספר נקרא '10 הדרכים הטובות ביותר להצלחה בהתמודדות עם אכילה רגשית'. וכל אחת יכולה למצוא את עצמה ומה שמתאים לה להתמודד ולהצליח מול הפיתוי/ להצליח ולהתחזק במטרה.
הספר עורר בי הרבה חומר למחשבה, משפטים, תובנות וכלים ממנו צפים לי הרבה בראש. ויש בי רצון לחזור אליו ולערוך תרגילים מתוכו, כי אני מאמינה שיש בתרגילים לתת כוח. (וגם עברו מס' שבועות, וראיתי ירידה ניכרת...לא רק בטמפרטורות...)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

היכן הקישור הישיר להורדת המדריך?

• הוסף לסימניות
ב"ה
מקסים זהבה!
תתחדשי על האתר!
הרבה הצלחה!
האתר חסום לי. חבל
אבל אם הוא שלך - הוא בטוח מושקע :)

• הוסף לסימניות
העמוד להורדה חינם חבום בנטפרי
למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שח מט;1950840:
העמוד להורדה חינם חבום בנטפרי
למה?

שחמט שלום
האתר פתוח באתרוג מתקדם, נתיב למבקשים ונטפרי

תודה על שהערת את תשומת ליבי לגבי הדף בנטפרי
אבדוק מה קורה
ואם מישהו יכול לכוון מה הנהלים בנטפרי-אשמח

זהבה רוז

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה