דרוש מידע ט"ו בשבט - רעיון למשהו קטן לבעל

• הוסף לסימניות
למי יש רעיון למשהו קטן לבעל לכבוד ט"ו בשבט?
ארוחת ערב מושקעת ומיוחדת יותר
שנה שעברה הכנתי בצק פילו ממולא בבשר עם פירות מיובשים
והגשתי בצורה מהממת
יצא טעים בטרוף
ובעלי ממש התרגש ושמח

• הוסף לסימניות
ארוחת ערב מושקעת ומיוחדת יותר
שנה שעברה הכנתי בצק פילו ממולא בבשר עם פירות מיובשים
והגשתי בצורה מהממת
יצא טעים בטרוף
ובעלי ממש התרגש ושמח
זה נכנס בהגדרה משהו "קטן"?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שדוקא הדברים היותר פשוטים יעשו טוב
אני מתכננת בעז"ה, שהוא יחזור מהכולל יהיה שולחן קטן ערוך לטו בשבט ברמה של צלחת מחולקת עם כמה דברים הברכות מודפסות יפה בצד
ומיני פאי פקאן [כי הוא אוהב]

• הוסף לסימניות
אני חושבת שדוקא הדברים היותר פשוטים יעשו טוב
אני מתכננת בעז"ה, שהוא יחזור מהכולל יהיה שולחן קטן ערוך לטו בשבט ברמה של צלחת מחולקת עם כמה דברים הברכות מודפסות יפה בצד
ומיני פאי פקאן [כי הוא אוהב]
מעריכה!!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
איך מכינים "יום הולדת" לילד שנולד בטו בשבט?

• הוסף לסימניות
אננס מיובש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה