עזרה "יאמאה'ים" - זקוקה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
יש לי YAMAHA PSR-S 775
היום לפתע פתאום השתבש משהו, ובכל פעם שאני משתמשת באקורד כלשהו הבנוי על G - נהיה בס מחריד בעוצמתו,
עוצמה הרבה יותר גבוהה מהבס בסטנדרטי, משהו ממש בלתי נסבל.
מישהו מכיר תופעה כזאת?
מעלה בדעתו סיבה הגיונית לכך שזה יקרה?
דרך לתקן את זה?
מהפעם הקודמת שהשתמשתי (אתמול!) לא שיניתי שום הגדרה, כלום - מלבד כיבוי אתמול והפעלה היום
תודה מראש!
ובבקשה לא להעביר לי לפורום מוזיקה, אני רוצה אפשרות להגיב

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, כי גם אני לא יכולה להגיב בפרום מוזיקה
יש לי YAMAHA PSR-E 273
יש לי בעיה אם האקורדים האוטומטים
האקורדים לא מסונכרנים שם משהו לא באמת נכון, נגיד אני לוחצת על האקורד מסוים הוא כותב במסך אקורד אחר ולא משמיע את האקורד הנכון.
הבנתי שזה בעיה שניתן לסדר - זה בעיה משקנתי את האורגן הזה.
השאלה על מה צריך ללחוץ שם כדי לאפס את זה? כי ככה אני יכולה לנגן באורגן רק את האקורדים ברגיל בלי מקצב וכד'....

• הוסף לסימניות
יש לי YAMAHA PSR-S 775
היום לפתע פתאום השתבש משהו, ובכל פעם שאני משתמשת באקורד כלשהו הבנוי על G - נהיה בס מחריד בעוצמתו,
עוצמה הרבה יותר גבוהה מהבס בסטנדרטי, משהו ממש בלתי נסבל.
מישהו מכיר תופעה כזאת?
מעלה בדעתו סיבה הגיונית לכך שזה יקרה?
דרך לתקן את זה?
מהפעם הקודמת שהשתמשתי (אתמול!) לא שיניתי שום הגדרה, כלום - מלבד כיבוי אתמול והפעלה היום
תודה מראש!
ובבקשה לא להעביר לי לפורום מוזיקה, אני רוצה אפשרות להגיב
אני לא הכי מתמצאה בזה אבל פעם זה קרה לי גם - וביררתי קצת
וככה אמרו לי - הרי כל לחיצה ''מגיבה'' לפי עוצמת הלוחץ - כאילו אם לוחצים חזק יש רעש חזק ואם חלש אז חלש..
אז אמרו לי שהמהנגנון שמזהה את עוצמת הלחיצה פשוט התקלקל והאקורד מזהה רק לחיצה ולא עוצמה לכן זה עושה את הרעש הכי חזק..קיצר צריך תיקון...(לי זה קרה אחרי שאחיינים שלי שיקו עם זה ופשוט לחצו חזק מדיי ושברו את הדבר הזה שמזהה רגישות..)
תאמת שלא תיקנתי עדיין ולא זוכרת מה היה המחיר - כל אופן מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
אני לא הכי מתמצאה בזה אבל פעם זה קרה לי גם - וביררתי קצת
וככה אמרו לי - הרי כל לחיצה ''מגיבה'' לפי עוצמת הלוחץ - כאילו אם לוחצים חזק יש רעש חזק ואם חלש אז חלש..
אז אמרו לי שהמהנגנון שמזהה את עוצמת הלחיצה פשוט התקלקל והאקורד מזהה רק לחיצה ולא עוצמה לכן זה עושה את הרעש הכי חזק..קיצר צריך תיקון...(לי זה קרה אחרי שאחיינים שלי שיקו עם זה ופשוט לחצו חזק מדיי ושברו את הדבר הזה שמזהה רגישות..)
תאמת שלא תיקנתי עדיין ולא זוכרת מה היה המחיר - כל אופן מקווה שעזרתי...
עזרת מאד
:(
אבל לא זה מתאים גם באקורדים אוטומטיים?
ברי במקצב אין משמעות ללחיצה, לא?

• הוסף לסימניות
עזרת מאד
:(
אבל לא זה מתאים גם באקורדים אוטומטיים?
ברי במקצב אין משמעות ללחיצה, לא?
לא יודעת כ''כ..
אני פשוט בדקתי אז מול החנות שקניתי אותו (כלי זמר...) והם ידעו להסביר לי הכל - אולי כדאי לדבר ישירות איתם...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה