יבואן רשמי ואמין !!

• הוסף לסימניות
אני צריכה המלצה ומספר טלפון של יבואן מצלמות canom אמין
עם מחירים נוחים.

אשמח לכל העונים !

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
פליזז אין מישו שמכיר ?
זה דיי דחוף

• הוסף לסימניות
יבואן?
מתכננת לקנות 100 יחידות או משהו?
מחפשים חנות?

• הוסף לסימניות
יבואן תמיד יותר זול מחנות עצמה
לכן אני מעדיפה את זה

• הוסף לסימניות
ניופאן הם היבואנים הרשמיים.
מנסיון, תמיד בסוף נותנים את המחיר הכי טוב ליחיד ולכמויות.
(את אומרת להם בכמה נותנים לך, והם נותנים ביותר זול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;2009634:
יבואן תמיד יותר זול מחנות עצמה
לכן אני מעדיפה את זה

??

יבואן רשמי כמו ניופאן (קרט) תמיד יהיה יותר יקר מחנויות שמייבאות לבד (ארליך וכד')

ההמלצה שלי תמיד היא לקנות בחנות אמינה וזולה ולהוסיף ביטוח Mack (רגיל או מורחב)

• הוסף לסימניות
בית הצילום ברמת גן

• הוסף לסימניות
בית הצילום, אך צריך להזהר עם המחירים ולעשות סקר שוק-כי הם קצת יצירתיים-קניתי חצובה, וביקשתי את התיק שלה. ביקשו על זה 50 ₪. מיד כשהראו לי אותו הבנתי שעשו לי כאן "מצליח", וניסו להרוויח על התיק עוד-היה ברור שהם הגיעו מהחברה יחד, והם הפרידו אותם.
אמרתי בקול מאד ענייני שאני על כזה תיק-לא משקיעה 50 ₪. והם נתנו לי אותו מיד כתוספת לחצובה.

כמוכן-על מאק הם הטעו אותי-שניתן לעשות רק משנה שניה לציוד, מה שניטרל אותי מהיכולת להחיל את האחריות שלהם על הציוד-כי אפשר לעשות עד חודש מהקניה, ומתחיל משנה.

בקיצור-לבוא אליהם מאד ברורים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה