יבוא אישי

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים בעזרת השם לפני שיפוץ רציני לבית.
ידיד סיפר לנו שהוא הזמין מסין דרך הרשת (אלי אקספרס או משהו כזה) גופי תאורה\כיורים וכדומה. ויצא לו בין שלשי לחצי מהמחיר פה בארץ.
השאלה מה עם תו תקן?
האם שוה להתקין כיור מסין ולקחת סיכון שבתוך זמן קצר זה ישרט\ישבר. או גופי תאורה שיכולים להוות סכנה?
לחילופין, האם ניתן להזמין משם דברים עם תו תקן מוכר ומוקל?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי גופי תאורה שקועים לד - גדולים.
אמנם כמעט בחצי מחיר.
אך לאחר חודש אחד התקלקל, וכמובן אין למי לפנות...

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו ברז גבוה עומד ל"כיור קערה" (הברז עומד על השיש שעליו עומד הכיור)
עלה 100 ש"ח, פה בארץ, את הסוג הזה לא מצאנו בפחות מ-350 ש"ח..
הוא עדיין עומד וממש מוצלח.
הזמנו גם תאורת לד ברבע מחיר מהארץ, בינתיים בסדר..(אני מזמינה רק אצל אלו שיש להם מספר המלצות גבוה לחנות )
ועוד משהו - לא לקחתי סיכון על סכומים גדולים, וגם לא על דברים שדורשים התקנה רצינית, את הכיור לא הזמנו שם)
ואולי זה נשמע הזוי - אבל ביד 2 אנשים מוכרים לפעמים דברים חדשים באריזה, כמו כיורים, ברזים, גופי תאורה וכו' - שווה לבדוק!)

• הוסף לסימניות
דברים כבדים לא משתלם להזמין [יותר מ-2 ק"ג] זה דורש יבוא אישי והוצאות מטורפות על עמיל מכס וכו' יש גם הרבה שרלטנים בענף השיפוץ בסין

• הוסף לסימניות
שכו שלי הביא את כל הבית מסין, החל מריצוף, דרך אלומיניום לחלונות ודלתות, סלון ומטבח
אם אני לא טועה זה הגיע אפילו עם סיני קטן בתוכו לנקות את המטבח.

יש בסין מוצרים בכל הרמות. ואם רוצים משהו איכותי צריך לשלם עליו גם בסין. אבל על מוצר איכותי כדוגמת המטבח שהשכן שלי מעץ מלא מתוכנן בהתאמה אישית, בארץ היה משלם לפחות כפול, למרות שגם שם עלה לו הרבה כסף.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2095937:
אם אני לא טועה זה הגיע אפילו עם סיני קטן בתוכו לנקות את המטבח.

מה הכוונה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה