כללי יבוא מוורד לאינדיזיין - עם אותיות סיניות

• הוסף לסימניות
כשאני מייבא, בטקסט הראשי - הסינית מופיעה בצורה תקנית,
אבל בהערות השוליים - ישנם ריבועים עם רקע ורוד.
איך אני פשוט עושה חיפוש והחלפה לכל הריבועים הורודים לפונט שונה (כשעשיתי זאת ידנית זה עבד) שתואם סינית (יש לי הרבה כאלו)?
וגם... למה זה שונה בין הראשי להערות?

• הוסף לסימניות
תבדוק איזה פונט מופיע בריבועים הורודים

חפש והחלף:
FindFormat > דאבל קליק על הריבוע > Basic Character Format
Font Family > תבחר את הפונט הבעייתי

Change Format > דאבל קליק > Basic Character Format
Font Family > תבחר את הפונט שאתה רוצה להחליף

למה זה שונה בין הראשי להערות? אולי יכול להיות שפשוט הפונט של הערות השוליים הוא בבולד/רגולר וכדו', ובעצם לפונט שהשתמשת איתו אין את המשקלים האלו, ולכן זה יוצר בעיות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה... אבל הגליפים הבעייתיים הם בתוך הפונט הרגיל והתוכנה הגדירה אותם כמו הפונט הרגיל (טיימס ניו רומן), ולא מסמנת לי שהם בפונט אחר (בשונה מהטקסט הראשי). גם דרך מציאת פונט חסר זה לא עוזר, שכן הוא לא מגדירו כחסר...

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את היוניקוד של סינית.
אבל נראה לי שמשהו כזה יכול לעבוד לך, בחפש והחלף GREP
קוד:
[\x{4E00}-\x{9FBF}]+
והחלף עם סגנון התו הרצוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה