כללי יבוא מוורד

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וורד שיש שם הרבה טקסט עם רקע בצבע מתחתיו כשאני מעבירה את הטקסט לאינדיזיין באמצעות פלייס ומסמנת לו שישמור את הסגנונות מוורד הוא לא מציג את הרקע בצבע שמתחת לטקסט
זה חשוב לי מאד בשביל החיפוש והחלפה מה עושים?
דחוף לגמרי!

• הוסף לסימניות
אינדיזיין לא תומך בצבע תחת הטקסט כמו בוורד.
יש לאינדזיין כמה חסרונות אלמנטריים בתחום הזה.

• הוסף לסימניות
בוורד לחפש טקסט עם צבע רקע אפשר? (שנים שלא התעסקתי עם זה),
אם כן, לחפש בוורד, להחליף בסימן לפני ואחרי, לייצא, לייבא, ואת זה לחפש באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;773931:
בוורד לחפש טקסט עם צבע רקע אפשר? (שנים שלא התעסקתי עם זה),
אם כן, לחפש בוורד, להחליף בסימן לפני ואחרי, לייצא, לייבא, ואת זה לחפש באינדיזיין.

בוורד אפשר, אך לא לפי צבע מסויים (אם כי כמדומני שקרש כתב איזה מאקרו שמאפשר גם לחפש לפי צבע)

2003: חיפוש -> עוד -> עיצוב -> הארה
2010: חיפוש -> עוד -> עיצוב -> סימון

• הוסף לסימניות
אחרי שאני עושה חיפוש הארה בוורד מה אני כותבת לו וכן אני חייבת לפי צבע מסוים יש מישהו שיודע?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה אך איפה אני מעדכנת את המאקרו?

• הוסף לסימניות
יצירת מקרו חדש
alt F11

• הוסף לסימניות
תודה אדירה לאברהם על ההסבר המפורט והעזרה.
מרנין לראות נקודות אור שכאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה