יבוא מחו"ל

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות אורגן חדש/יד שניה.
דא עקא, שהמחירים בארץ גבוהים למדי.

שמעתי כי בחו"ל המחירים יותר טובים.

אשמח מאד למידע על אפשרות ליבוא מחו"ל, או כל אפשרות אחרת להשיג כלי במחיר יותר זול.

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לאיזה צורך? האם לשימוש מקצועי? או לשימוש ביתי?

אורגן או אורגנית?

• הוסף לסימניות
שימוש ביתי בעיקר, אך מקצועי.

מחפש משהו באזור ה-PSR S900/910.

• הוסף לסימניות
היה לי משהו להציע לך אבל זה הרבה יותר פשוט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;463576:
היה לי משהו להציע לך אבל זה הרבה יותר פשוט...
מה ההצעה שלך? אולי זה יכול לבוא בחשבון בשבילנו.

• הוסף לסימניות
כלי נגינה במחיר זול

יש חנות מעולה באשדוד, בשם: "מיוזיקס" מתחייבים למחיר הזול ביותר, יש גם מבצעים משתלמים בד"כ, משלוחים, יחס מקצועי ואמין. והרבה לקוחות מרוצים, אני ביניהם. אפשר לראות במקום הקרוב לביתך ולבקש מהם הצעת מחיר לדגם שבא לך, או אם יש לך אפשרות לבוא אליהם ולראות אצלם, או כמוני שערכתי את כל הברורים והקניה בטלפון מתוך אמון מוחלט בשמם הטוב.
(סתם נראה לי שזה הימור להביא מחו"ל. מי יתן לך שרות בעת הצורך?)

מס הטלפון שלהם: 08-8657534

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;464558:
יש חנות מעולה באשדוד, בשם: "מיוזיקס" מתחייבים למחיר הזול ביותר, יש גם מבצעים משתלמים בד"כ, משלוחים, יחס מקצועי ואמין. והרבה לקוחות מרוצים, אני ביניהם. אפשר לראות במקום הקרוב לביתך ולבקש מהם הצעת מחיר לדגם שבא לך, או אם יש לך אפשרות לבוא אליהם ולראות אצלם, או כמוני שערכתי את כל הברורים והקניה בטלפון מתוך אמון מוחלט בשמם הטוב.
(סתם נראה לי שזה הימור להביא מחו"ל. מי יתן לך שרות בעת הצורך?)

מס הטלפון שלהם: 08-8657534
תודה רבה.
סופו של עניין, הלכתי על קורג PA50SD, הנותן תמורה מצויינת ביחס למחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;463812:
מה ההצעה שלך? אולי זה יכול לבוא בחשבון בשבילנו.

יש לי אורגנית יד שניה, עם מעמד ותיק איכותי. ממש כמו חדשה.

רק שאני לא זוכרת כרגע את הדגם המדויק, וזה נמצא בבית הורי.
בהזדמנות הראשונה אכתוב כאן את הדגם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;464796:
תודה רבה.
סופו של עניין, הלכתי על קורג PA50SD, הנותן תמורה מצויינת ביחס למחיר.
סתם סקרנות, איפה רכשת?

• הוסף לסימניות
"שיא הזול"
ז'בוטינסקי 113 בני ברק
03-6199090

ניתן להזמין בטלפון, בתשלום ע"י כ"א.
משלוח לכל הארץ.

בעלות חרדית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בעל מנגן;466069:
"שיא הזול"
ז'בוטינסקי 113 בני ברק
03-6199090

ניתן להזמין בטלפון, בתשלום ע"י כ"א.
משלוח לכל הארץ.

בעלות חרדית.
מה החמחיר שנתנו לך על זה? אם נח לך יותר אתה יכול לשלוח באישי. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה