כללי יבוא מלל חד צדדי לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מייבא קובץ מוורד לאינדיזיין בפלייס שיזרק רק לעמודים הימנים, או רק לשמאליים.

• הוסף לסימניות
ממש לא עובד

• הוסף לסימניות
תיצור תיבת טקסט במאסטר רק בעמוד הימני, ואז תפתח אותה בעמוד הראשון ותזרים טקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;945767:
איך אני מייבא קובץ מוורד לאינדיזיין בפלייס שיזרק רק לעמודים הימנים, או רק לשמאליים.

מכניסים במאסטר תיבת טקסט רק בצד אחד.
יוצאים מהמאסטר.
עומדים עם העכבר בעמוד הראשון במקום של התיבה קונטרול+שיפט+2 לחיצות עם העכבר, האובייקט טקסט משתחרר.
מכניסים לתוך התיבה המשוחררת את הטקסט.
משרשרים לשאר העמודים. עם או בלי שיפט.
וזהו זה.

• הוסף לסימניות
ממש לא, אם יש לי במסאטר למשל תיבה בצד ימין, אז שאני אכנס לעמוד הראשון בצד ימין ויפתח את תיבת הטקסט, אז אני לא יוכל ללחוץ על שיפט, ואטומטי יכנס לי הטקסט לתיבה זו. הבעיה שאם אחר כך אני יעשה שיפאט אז הוא זורק לי לעמוד שמאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;945836:
ממש לא, אם יש לי במסאטר למשל תיבה בצד ימין, אז שאני אכנס לעמוד הראשון בצד ימין ויפתח את תיבת הטקסט, אז אני לא יוכל ללחוץ על שיפט, ואטומטי יכנס לי הטקסט לתיבה זו. הבעיה שאם אחר כך אני יעשה שיפאט אז הוא זורק לי לעמוד שמאל

זו הדרך. לשים תיבה לא משורשרת

פשוט שים לב שאתה מזרים לתיבת טקסט ולא לדף עצמו לפי הגדרות שוליים.
לעיתים קרובות זה התקלה שקוראת.

פתרון פשוט: תגדיל. מאד את הגדרות שוליים במאסטר כך ששרשור לתוך התיבה במאסטר כלל לא יקלוט את השוליים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;945867:
זו הדרך. לשים תיבה לא משורשרת

פשוט שים לב שאתה מזרים לתיבת טקסט ולא לדף עצמו לפי הגדרות שוליים.
לעיתים קרובות זה התקלה שקוראת.

פתרון פשוט: תגדיל. מאד את הגדרות שוליים במאסטר כך ששרשור לתוך התיבה במאסטר כלל לא יקלוט את השוליים.

במקום להגדיל את השוליים
אפשר פשוט לעשות בהתחלה תיבה קטנה בתוך המאסטר שיהיה קל להכניס לו את הטקסט, ואחרי שרשור הטקסט לחזור שוב למאסטר ולהגדיל אותו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה