כללי יבוא מלל מוורד והזרמת טקסט לאינדי. הכי פשוט, ומסתבך לי :(

• הוסף לסימניות
אני רוצה להביא קובץ וורד לאינדי,
ולשרשר אותו לתוך תיבות טקסט (שהכנתי במסטר)
עכשיו הוא מביא לי רק לתוך העמוד הראשון
וכשאני מנסה להמשיך להזרים לעמודים האחרים הוא פותח תיבת טקסט חדשה על כל העמוד וכך מזרים לכל העמודים.
איך משרשרים נכון?
איפה מסמנים שזה יוזרם נכון?
אשמח לעזרה מכל מי שמוכן
תודה גדולה מראש!

קבצים מצורפים

• אינדזין.JPG
    KB 57.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
התיבות משורשרות במאסטר?

• הוסף לסימניות
כן, ודאי.

• הוסף לסימניות
האם אתה בטוח שבעמוד הראשון זה נכנס לתוך המסגרת של המאסטר? כי לפי מה שאני יודע, אי אפשר לשרשר ישירות לתוך המסגרת, אלא צריך להכניס את הטקסט המיובא למסגרת רגילה, ומתוכה לשרשר לתוך המסגרת מאסטר, ואח''כ למחוק את המסגרת הרגילה

• הוסף לסימניות
מעניין. לא ידעתי את זה,
בכ"א ניסיתי כדבריך לייבא למסגרת רגילה ומשם למסגרת המאסטר שבעמוד הראשון אך הסיפור חזר על עצמו, כלומר לא זיהה שיש תיבת טקסט ופתח בעצמו תיבה. ואם משחררים מהמסטר אז הוא מכניס רק לעמוד הראשון.
מה עושים?
תודה!

קבצים מצורפים

• אינדזין.JPG
    KB 92.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כשאתה משרשר למסגרת מאסטר, תוודא שהסמן הופך להיות כמו שרשרת

• הוסף לסימניות
אצלי זה עבד
רק אחרי שהגדרתי את הMARGINS (הקוים הורוד-סגול מסביב) בדיוק לגודל של התיבת טקסט
וגם שהגדרתי טור 1 או 2 מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה