כללי יבוא מxls

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה בבקשה אני יצרתי הדלקת נרות באינדיזיין (מצורף תמונה)
איך אני מיבא מקובץ אקסל, שכל טור מלמעלה עד למטה זה טור של אותו אזור ,
שיכנס וירוץ בכל עמ' מחדש

קבצים מצורפים

• הדלקת נרות.PNG
    KB 40.8 · צפיות: 17
  • זמנים.PNG
    KB 72.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
1. לשים את העיצוב במאסטר.
2. להעתיק ידנית מתוך האקסל,
3. להדביק לתוך עמוד הראשון בסידרה
4. והשירשור הראשון בתוספת SIFT]. והשאר ירוץ מאליו.

אם הקובץ מעוצב בכפולות, יש לעצב את העיצוב במאסטר בשני הכפולות. ולשרשר בינהם במאסטר עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1252102:
1. לשים את העיצוב במאסטר.
2. להעתיק ידנית מתוך האקסל,
3. להדביק לתוך עמוד הראשון בסידרה
4. והשירשור הראשון בתוספת SIFT]. והשאר ירוץ מאליו.

אם הקובץ מעוצב בכפולות, יש לעצב את העיצוב במאסטר בשני הכפולות. ולשרשר בינהם במאסטר עצמו.
זנ נפתח ככה מה הדרך שזה יכנס לשורה הראשונה בכל עמ' אוטמטית

קבצים מצורפים

• פתיחה זמנים.PNG
    KB 112.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניסים גדסי;1252183:
זנ נפתח ככה מה הדרך שזה יכנס לשורה הראשונה בכל עמ' אוטמטית
לאן הכנסת את הטקסט?
ביבוא או בהעתקה?

• הוסף לסימניות
פתחתי קובץ אקסל בתוכנה כפי שמופיע בתמונה ואני עושה לו העתק יש לי עכבר טעון שאני מנסה לשרשר זה מה שקורה

• הוסף לסימניות
המשך

נכתב ע"י ניסים גדסי;1252235:
פתחתי קובץ אקסל בתוכנה כפי שמופיע בתמונה ואני עושה לו העתק יש לי עכבר טעון מטור אחד של זמן שאני מנסה לשרשר זה מה שקורה
שהכל נפתח בחלון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניסים גדסי;1252235:
פתחתי קובץ אקסל בתוכנה כפי שמופיע בתמונה ואני עושה לו העתק יש לי עכבר טעון שאני מנסה לשרשר זה מה שקורה
האם הדבקת לתוך התיבת טקסט?

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה