יבוא סרטים למובי מייקר

• פותח הנושא Y578
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למה כשאני מעבירה קטעי וידיאו של MVI זה לא מייבא ורק כשאני ממירה לAVI זה מייבא אבל רואים מוארך????
איך אצליח להעביר בלי להמיר???
(ובכלל, מי יכול להמליץ לי אולי על תוכנה חינמית קצת יותר מענינת וקלילה לעבודה???)
תודה מראש לעונים....
(מדובר בעריכת מצגת לגנים לקראת סוף שנה, אשמח לקבל אפקטים מענינים).

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת... זה דחוף!!!!!11

• הוסף לסימניות
אף לא אחד??????

• הוסף לסימניות
מה ז"א??

• הוסף לסימניות
להערכתי, את משתמשת בגירסא ישנה של "מובי מייקר" שבה אין מקודד של MVI. מה שניסו להסביר לך, שכדאי לעבור לגירסא חדשה (WIN7 או WIN 8) ולעלות גירסא חדשה יותר של עורך הוידיאו שנקרא windows live.
אולי כדאי לנסות להעלות למחשב שלך את קובץ המקודדים k-lite:
http://www.codecguide.com/download_kl.htm

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;1613402:
להערכתי, את משתמשת בגירסא ישנה של "מובי מייקר" שבה אין מקודד של MVI. מה שניסו להסביר לך, שכדאי לעבור לגירסא חדשה (WIN7 או WIN 8) ולעלות גירסא חדשה יותר של עורך הוידיאו שנקרא windows live.
אולי כדאי לנסות להעלות למחשב שלך את קובץ המקודדים k-lite:
http://www.codecguide.com/download_kl.htm

בהצלחה.

אני עובדת על WIN7 ועל מובי מייקר 2.6

• הוסף לסימניות
זה חינמי? ובכלל, איך משתמשים בו?

• הוסף לסימניות
איך אני עושה זאת?????????
זה דחוף!!!!!!

• הוסף לסימניות
שלחי לי כתובת מייל !!!
את צריכה גירסה 2011 ל-WIN7.
זה היה חינם להורדה מאתר מיקרוסופט והורד. היום יש גירסא 2012 חינמית. לא עבד תקין על כל מחשבי WIN7!!! אפשר לנסות להתקין גירסא זו, ולהסיר ולהתקין גירסא שיש לי אם לא יעבוד.

http://windows.microsoft.com/en-US/Windows-Live/movie-maker

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה