כללי יבוא קובץ מורכב לאינדזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליבא לאינדיזיין קובץ מוורד שמכיל הרבה טקסט והרבה טבלאות,
הוא מביא לי 17 עמודים בערך מתוך 150,
בעמוד שהוא נעצר- יש + בתיבת טקסט אבל אם אני משרשרת אותה ידנית לימוד הבא- נפתחים לי כמה עמודים ריקים, ותו לא.
ניסיתי ליבא גם לקובץ ריק- אותו סיפור.

מה עושים?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תנסי ליבא בחלקים. 150 עמודים במכה זה ממש המון, לטעמי.
בחלק הבעיתי תראי מה יש בקובץ וורד, אם יש שם איזה מעבר כלשהוא של מקטע רציף עמוד או טור. ותסירי אותו.

• הוסף לסימניות
תגדילי מאד את תיבת טקסט, ותראי, כנראה יש שם כמה הערות ברצף באותה שורה, מה שלא מאפשר הזרמה בשום צורה

• הוסף לסימניות
תודה לכם.
הבאתי את הקובץ בחלקים
וגיליתי שמה ששיבש את הקובץ היה smart art שהוסף בוורד, מחקתי אותו,
והכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
ואגב, כשמייבאים לאינדי מוורד, לא ליבא בפורמט DOCX אלא יותר בטוח RTF או DOC. עדיין יש עם זה בעיות.
אני לפעמים מעדיך ליבא בקובץ TXT כי יש לפעמים סגנונות תו בוורד שאפשר להוריד אותם רק עם DEL....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה