כללי יבוא קובץ PDF מרובה עמודים לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מייבא קובץ PDF מרובה עמודים לאינדיזיין בבת אחת כל העמודים ולא רק עמוד עמוד?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לזה סקריפט
תשלחו לי מה המייל אשלח לכם

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
סקריפט מיקום....

• הוסף לסימניות
יש סקריפט מובנה בתוכנה,
בהצלחה!

upload_2018-6-25_18-43-30.png

• הוסף לסימניות
האם שייך גם לבחור מספר מסוים של עמודים
כי כשאני עושה קונטרול D זה מייבא לי מיד את העמוד הראשון
ולא נותן לי לבחור איזה עמוד אני רוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המנהג הרווח בכלל ישראל להתשמש בזה, יותר טוב מכמה בחינות ואכמ"ל.
הרי ידוע שענין זה של מיקום PDF מרובה הוא לחם חוקם של מעמדי תג.

קבצים מצורפים

• MultiPageImporter2.5JJB.rar
    KB 13.8 · צפיות: 271
  • הוסף לסימניות
החץ הראשון מאיזה עמוד עד איזה עמוד בPDF המיובא
החץ השני מאיזה עמוד באינדי להתחיל למקם
2018-06-25_204642.jpg

וקונטרל D זה לעמוד אחד בלבד

• הוסף לסימניות
אין לי איפה לסמן וי כי הוא מיד מייבא את העמוד הראשון
כשאתה בוחר מה לייבא - נפתח לך חלון?
בחלון שמה במקום 2 קליקים על הקובץ הרצוי - קליק אחד.
סימון ה V למטה ו..OPEN.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה