כללי יבוא תמונה מוורד לפוטו שופ

• הוסף לסימניות
לקוח מביא לי תמונה לעריכה והוא שמר את התמונה בקובץ וורד איך אני מיבא כזה דבר ?

• הוסף לסימניות
אולי שומר לpdf ופותח בפוטו שופ.
או העתק הדבק לp.p ושמירה בjpeg
לא מאמינה ששתי התוצאות 100% איכות אבל עדיף מכלום.

• הוסף לסימניות
להגדיל את התמונה הוורד עד סוף גודל הדף, להעתיק CTRL+C ולהדביק בפוטושופ.
אם אתה לא מצליח להגדיל או להעתיק בוורד, תעשה לתמונה ערוך נקודות גלישה פעמיים, עד שהנקודות השחורות שסביב התמונה נהיות לבנות.
נשמע מוזר, אבל עובד.

• הוסף לסימניות
אם זה וורד 2007 שמור אותו בסיומת docx (זה העליון ברשימה)
זה בעצם תיקיית וורד מקווצת, אח"כ תחלץ את הקובץ ב-win rar ותקבל תיקייה עם כל הדברים והתמונות שישי במסמך וורד בנפרד

• הוסף לסימניות
וכנ"ל בכל וורד
אם שומרים אותו בHTML
מקבלים ספריה ששמו כשם הקובץ ובו נמצאים כל האלמנטים הגרפיים

• הוסף לסימניות
וכנ"ל בכל וורד
אם שומרים אותו בHTML
מקבלים ספריה ששמו כשם הקובץ ובו נמצאים כל האלמנטים הגרפיים

• הוסף לסימניות
אני תמיד הייתי "מדפיס" את זה לPDF באיכות גבוהה.

אהבתי את הרעיון של הHTML.

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג למה כשאני עושה העתק הדבק מוורד לפוטושופ זה מביא לי את התמונה בשחור לבן ככתמי ציור ולא כתמונה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;486578:
יש לכם מושג למה כשאני עושה העתק הדבק מוורד לפוטושופ זה מביא לי את התמונה בשחור לבן ככתמי ציור ולא כתמונה???
סתם השערה... אולי את עובדת על פרופיל צבע שחור לבן.

אבל למה שלא תסגרי ל-html כמו שהציעו למעלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה