כללי יבוא תמונות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריך לייבא הרבה תמונות באינדיזיין ואני רוצה שזה יצא בדפוס באיכות המקסימלית,
באיזה פורמט עדיף לייבא אותם?

• הוסף לסימניות
אם התמונות איכותיות אז כמעט כל פורמט טוב
JEPG
PDF

חשוב שהתמונות שאתה מייבא יהיו איכותיות
ושסגירת הקובץ תהיה נכונה,
זה שיש לך הרבה תמונות לא גורע מהאיכות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני צריך לסגור את זה בcmyk או שאני יכול להשאיר את זה בrgb כמו שזה יוצא במצלמה?

• הוסף לסימניות
cmyk
אל תשכח שאפשר גם ב-PSD עם שכבות...

• הוסף לסימניות
א. תמונות רצוי להשאיר בRGB
אם אלו רק תמונות אז RGB- למרות שהפלט של מכונות הדפוס הוא CMYK - יש אופציה במכונות הדפוס שמתייחסת לתמונות RGB
(SWORPׂ)
בכל אופן אם יש לך מלל או רקעים וכל המסמך הוא CMYK אז יש כאלה שיאמרו לך להמיר גם את התמונות KCMYK...

• הוסף לסימניות
החוברת בנויה מדף רקע צבעוני והרבה מלל, אז כן עדיף להמיר הכל ?

• הוסף לסימניות
ברור שצריך להחליף לCMYK
אחרת זה יוצא תמונה שרופה קצת (מאבד את הגוונים הנכונים)

• הוסף לסימניות
לעולם אל תמיר תמונה לCMYK בעצמך!!!
אתה צריך לייבא את התמונה כמו שהיא.
הבקר של מכונת ההדפסה ימיר לCMYK בעצמו באופן הכי טוב. הוא מתוכנת לזה.

(שים לב שאינדזיין היא תוכנה שמשלבת באותו מסמך גם RGB וגם CMYKׂ, (התמונה תישאר במסמך RGBׂ).
לעומת זאת אם פתחת מסמך CMYK בפוטושופ אז פוטושופ תמיר את התמונה לCMYK כבר במסמך עצמו עוד טרם סגירת הקובץ)

(לסיכום- אתה משאיר את התמונות כמו שהן,
אם הן RGB- הכי טוב
אם הן כבר CMYK- אל תהפוך אותן לRGB. זה מה יש)

כל זאת אם מדובר בדיגיטלי.
אופסט ממילא עובד רק ב CMYK

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה