כללי יבוא 100 עמודים באינדיזיין

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ של 100 עמודים סגורים בPDF
אני רוצה לייבא אותו לאינדיזיין ולהכפיךל בדף
אני פותחת מסמך של 100 עמודים A3 שוכב ומייבאת ולאחר מכן אשכפל
שאלתי היא האם יש פקודה באינדיזיין שתמקם לי לבד את הדפים
כלומר שהוא יכול לייבא לי בבת אחת את כל הקובץ וגם להתמקם לבד כל אחד בנפרד על הדף לאחר שכבר פתוח לו מסמך של 100 עמודים?

• הוסף לסימניות
סקריפט: Place Multiple Pdf.
הוא פותח לבד דפים נראה לי.

• הוסף לסימניות
תודה. יש לך מושג איפה אמצא את זה בגירסה העברית?

• הוסף לסימניות
צריך להתקין אותו מהדיסק של התוספות שמגיע עם התוכנה

• הוסף לסימניות
בס"ד

לא יודעת אם זה קשור אבל זה מזכיר לי את הטריק שמכניסים למאסטר תיבת מלל בלי מלל
ומשרשרים את כל הטקסט וכך הוא נפתח בכמה עמודים שהוא צריך..

• הוסף לסימניות
יכולה לפרט את הטריק איך בדיוק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;207619:
יש לי קובץ של 100 עמודים סגורים בPDF
אני רוצה לייבא אותו לאינדיזיין ולהכפיךל בדף
אני פותחת מסמך של 100 עמודים A3 שוכב ומייבאת ולאחר מכן אשכפל
אני לא בטוחה שהבנתי: את מנסה להדפיס קובץ A4 בגודל של A3? או 2 עמודי A4 על עמוד A3?
למה שלא תדפיסי את ה-pdf שלך לפי ההגדרות שאת רוצה ישר מתוך אקרובט? את יכולה להגדיר לו את גודל הדף הסופי וכמה דפים של המקור את מעוניינת שישבו שם.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אז כפי שבוקש הטריק הולך כך:
פותחים 2 תיבות טקסט ריק במאסטר ומשרשרים אותם (את שתי התיבות)
עכשיו ברגע שנלחץ shift ונדביק מלל התוכנה לבד תדביק ותשרשר על כל העמודים..

• הוסף לסימניות
בקופונים ובאירוע ערך מוסף פרוג פרסמו תוכנה בשביל זה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 132.7 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה