כללי יבוא PDF לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אפשר לייבא קובץ של ספר שלם שסגור ב-PDF לתוך האינדיזיין?
דחוף מאוד. תודה

• הוסף לסימניות
עם הסקריפט PlaceMultipagePDF
מובנה באינד'

• הוסף לסימניות
איך ליישר את ה-PDF במקום שאני רוצה בדיוק בתוך האינדיזיין

תודה רבה! סקריפט חמוד ויפה, רק יש לי בעיה שהעמודים לא מתמקמים במקום המדוייק שאני רוצה מה עושים?

• הוסף לסימניות
לסקריפט שמובנה בתוכנה אכן אין את התכונה של היישור אך ישנו סקריפט יותר מתקדם הכולל אפשרויות יישור, התאמה לשולי עמוד וכו', זה מסתובב פה בפורום אין לי אותו כרגע תח"י אבל שווה חיפוש

• הוסף לסימניות
יש סקריפט בתשלום עם אפשרויות שליטה.
תשאלו את אליעזר...

• הוסף לסימניות
מי זה אליעזר?

אפשר לקבל מייל של אליעזר או משהו אחר ליצירת קשר. אני מעוניין גם בתשלום זה דחוף מאוד. תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב_1;986585:
אפשר לקבל מייל של אליעזר או משהו אחר ליצירת קשר. אני מעוניין גם בתשלום זה דחוף מאוד. תודה רבה

אני יודע, לא מוכר.
הסקירפט של יהודה ברום. בעל יכולות רבות.
פנו באישי ואתן המייל והטלפון.

סקריפט דומה בחינם כמדומני שיש כאן
http://translate.googleusercontent....gn.php&usg=ALkJrhjLfi-r_1R5C4OGV5cHeU3PFUjc8A
כלומר אני יודע בוודאי שיש, רק לא בטוח שזה הלינק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה