כללי יבוא PDF מרובה עמודים לתוך אינדיזיין

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מצגת PDF בת למעלה מ 80 עמודים. ברצוני לעמד אותה באינדיזיין, 8 שקופיות בעמוד.
איך אני מייבאת את כל העמודים יחד, בלי לעשות PLACE לכל אחד בנפרד? (CS3)
תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
לא מזמן היתה לי אותה השאלה... תעשי חיפוש בפורום, יש דרך מעולה וההסבר שם ממש ברור...

• הוסף לסימניות
פשוט,
בתפריט תצוגה תבחרי להציג את החלונית SCRIPTS, תראי שם כל מיני דברים מעניינים,
אחד מהם הוא "PLACE MULTIPLE PAGE PDF", או משו כעין זה (אינני לפני המחשב, סליחה על התחביר באנגלית...), את מקליקה, בוחרת את הקובץ, ובוחרת אם למקמו בקובץ חדש, או באותו קובץ והיכן...
בהצלוחה!

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהוא מביא לי את ה PDF יש לעמוד, ולא מכניס אותו לתוך המסגרת המוכנה מראש. יש דרך לשכנע אותו להכניס את השקופית לתוך המסגרת, ולעשות את זה שמונה בעמוד?

• הוסף לסימניות
יש סקריפט של עדי רביד לזה.

• הוסף לסימניות
עוד יותר פשוט מכל אלה שאמרו
את עושה place
יוא לך ממשק שיחה
את מעבירה את המצב לall
ומתחילה לזרוק את העמודים על גבי הארטבורדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י issy61;1105152:
עוד יותר פשוט מכל אלה שאמרו
את עושה place
יוא לך ממשק שיחה
את מעבירה את המצב לall
ומתחילה לזרוק את העמודים על גבי הארטבורדים

זה יותר פשוט?!
הרבה יותר פשוט עם סקריפט.
ויש אחד יותר טוב מזה של התוכנה.
כאן:
https://db.tt/xPgmS0Ub

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה