יבוש מגבות רחצה

• הוסף לסימניות
היכן מייבשיים את מגבות הרחצה של כל בני המשפחה (לפחות 6)
כיום יש לי מתקן שמוצמד לקיר עם 4 מוטות מאיקאה.
הבעיה שכל מי שנכנס לאמבטיה רואה את כל הבלגן הזה בכל צבעי הקשת
וכמובן שזה לא מספיק, כי זה רק 4...
ולא מתאים לי יבוש על כל דלתות הבית או התעסקות עם מייבש כל ערב
אני רוצה שיתלה באמטיה, הכי אסטטי שאפשר.

בדירת קבלן יש לי אורך של 2 מטר, שבו אמורה להיכנס אמבטיה של 160-170
ובהמשך אמור להיות כמו המשך משטח קרמיקה מהאמבטיה עד הקיר.
הייתי רוצה לנצל את ה-30 ס"מ לנישה ליבוש מגבות (זה מאחורי הדלת ומוסתר מהנכנס לאמבטיה)
ואולי למטה גם לאחסון של שרפרף, קערות נט"י או כל דבר אחר שצריך באמבטיה של משפחה ולא של תצוגה.
אשמח לרעיונות ועוד יותר לתמונות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש שם רעיון שכתבה @פייגלה
מתקן בשם רמקל של משהו םרטי
משהי יודעת איך נראה, תמונה?

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב שאני מכיר זה מייבש של חברת דלונגי
באירופה יש את זה בכל אמבטיה
למשל זה

ואצל ההורים שלי היה להם יבוש מאחורי הקרמיקה כך שהמקום של המגבות היה מתחמם ומתייבש.

• הוסף לסימניות
שימי במייבש לכמה דקות
תקבלי מגבות יבשות ורכות
אני אגב,
מחממת במייבש את המגבות לילדים גם בשעת הרחצה (בחורף כמובן)
ומהמקלחת ישר מתעטפים במגבות חמה ונעימה - תענוג גדול! - תנסו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה