התייעצות יבלת במיתרי הקול- שגורמת לצרידות- יש לכם נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
בירושלים, לא יודעת אם היא טובה, הייתי אצלה רק 3 מפגשים ואולי אני לא מספיק מתרגלת,
אבל היו להם כמה קלינאיות להציע.
וזה במסגרת הביטוח של הקופה
או שצריך להפרד מעוד כמה שטרות?

• הוסף לסימניות
לי היו יבלות והודו לה' כי טוב נעלמו מה שעזר,

1. קלינאית תקשרות בשם ד"ר עתלי'ה ממכלת הדסה ברחוב הנביאים בירושלים (הייתה לי התחיבות דרך מאוחדת- והשתתפות עצמית)

2. מוצרים של חברה בשם TMRG - חברה שיותר משמשת חזנים וזמרים, אבל כנראה גם עזרה למקרה

3.אחד מהכללים הברורים הראשונים שחייבים לשים לב מהקלינאית תקשורת :
לא לדבר בטלפון תוך כדי הליכה
להשתדל להמנע מבכי
לא לצעוק במיוחד אם צרודים ונראה שלא צועקים אבל הלחישה שמתאמצת דומה מאוד לצעקה

הרבה בריאות.

• הוסף לסימניות
הקלינאית אומרת לילד דבר ראשון לא לצעוק
לא ללחוש
לא לדבר על שאריות אויר - להפסיק בין המילים כדי לנשום

היא נתנה לבן שלי צינור שהוא היה צריך לנשוף אליו לתוך מים
בין מילה למילה
וזה מאוד עזר כשהוא תרגל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפני להכל בקול יש לה שיטה מעולה לבעיות צרידות
מניסיון אישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה