- הוסף לסימניות
משחה אנטיביוטית על פי מרשם רופאכיצד שומרים שלא יזדהמו?
משחה אנטיביוטית על פי מרשם רופאכיצד שומרים שלא יזדהמו?
בבית מרקחתאיפה קונים את זה?צריך מרשם רופא?
היה לי 2 ילדים כרגענפל?
צריך מרשם לזובירקס?חברה תנסו ולא תתחרטו......
מי שניסתה עזר לה מאוד.....
"זובירקס" משחה של אבצס תוך שבועיים שלוש לא רואים כלום....
זה משחה פיצית.. תקנו מייד 2 ותהיו עקביים (אני שמה פעמיים ביום....
אני כרגע עם 2 ילדים
ילד אחד עם מולקוס שהתחיל ראיתי מיד באזור 15+ וילדה אחד עם 1....
מיד שהתחלתי לשים רואים שההדבקה הפסיק... מקווה בעז"ה שימשיך ככה
בהצלחה לכולם
שוב הכל בעזרתו יתברך.....
מי שניסתה הודתה לי מאוד
בהצלחה לכולם
לא צריך מרשםצריך מרשם לזובירקס?
נראה שבדרך ליפול אבל זה נשמע מזוהםאתמול גיליתי שהפצע נהייה ממש אדום
כל האזור התנפח ונהיה אדום
מה זה?
טבעי?
בדרך ליפול?
כמה פעמיים ביום? היה צלקות?חברה תנסו ולא תתחרטו......
מי שניסתה עזר לה מאוד.....
"זובירקס" משחה של אבצס תוך שבועיים שלוש לא רואים כלום....
זה משחה פיצית.. תקנו מייד 2 ותהיו עקביים (אני שמה פעמיים ביום....
אני כרגע עם 2 ילדים
ילד אחד עם מולקוס שהתחיל ראיתי מיד באזור 15+ וילדה אחד עם 1....
מיד שהתחלתי לשים רואים שההדבקה הפסיק... מקווה בעז"ה שימשיך ככה
בהצלחה לכולם
שוב הכל בעזרתו יתברך.....
מי שניסתה הודתה לי מאוד
בהצלחה לכולם
ניסית את הסגולה למעלה?הלכתי לרופא עור שנתן לי משחה.. שהיא מקלפת וזה עוד לא עוזר..
אנסה את הסגולה למעלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים