כללי יבש, יבש, יבש

• הוסף לסימניות
אני מעצבת לוח שנה מתנה להורים ואין לי שום רעיונות לעיצוב (כשעושים לאחרים זה תמיד יותר קל) מהבוקר אני פותחת שוב ושוב את הקובץ ושום דבר לא יוצא לי מוצלח, אולי מישהו עיצב לוח שנה מוצלח ויוכל להעלות לפה או לשלוח לי למייל, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> כמובן שאני לא אעתיק רק ינסה לשאוב קצת השראה. יעזור לי מאד מאד!! כתיבה וחתימה טובה!

• הוסף לסימניות
אגב קצת בלי קשר,
בדיוק הסתכלתי על הלוגו שלך.

הוא ממש חביב ונראה לי שאם משקל האותיות היה הפוך מכבד לקל - זה היה בול תאוצה.
כי ככה זה נעמד - הכובד כאילו עוצר את הזרימה.
ולהיפך זה כמו רכב בהאצה, עומד, מתניע ו... צובר תאוצה.

• הוסף לסימניות
אני בדיוק עכשיו מעצבת לוח שנה לסבתא שלי.
לקחתי את הרעיון מפה.
כל חודש הוא ברכה לשנה הבאה, ימי החודש מסביב לדף, וכמובן בכל תאריך שבו נולד מישהו, יש תמונה שלו
ובאמצע יש מעין קולאג',של תמונות בהתאם לברכה.
למשל: שנה של התעוררות, שנה של נחת, שנה של שמחה, שנה של פריחה.
וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1074802:
אגב קצת בלי קשר,
בדיוק הסתכלתי על הלוגו שלך.

הוא ממש חביב ונראה לי שאם משקל האותיות היה הפוך מכבד לקל - זה היה בול תאוצה.
כי ככה זה נעמד - הכובד כאילו עוצר את הזרימה.
ולהיפך זה כמו רכב בהאצה, עומד, מתניע ו... צובר תאוצה.

יו, את ממש צודקת, תודה! ההגיון שלי אמר הפוך אבל זה הרבה יותר הגיוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1074808:
אני בדיוק עכשיו מעצבת לוח שנה לסבתא שלי.
לקחתי את הרעיון מפה.
כל חודש הוא ברכה לשנה הבאה, ימי החודש מסביב לדף, וכמובן בכל תאריך שבו נולד מישהו, יש תמונה שלו
ובאמצע יש מעין קולאג',של תמונות בהתאם לברכה.
למשל: שנה של התעוררות, שנה של נחת, שנה של שמחה, שנה של פריחה.
וכו' וכו'

אהבתי, רעיון יפה! אני צריכה להחליט אם זה לא עבודה גדולה מידי בשבילי. תודה!

• הוסף לסימניות
אני השנה הוספתי כל מיני משפטים שמסתובבים במשפחה שהאמא אומרת, ושהסבתא והסבא זל אמרו וכדו' בהתאם לחגים שחלים בו או לחודשים,

• הוסף לסימניות
שלחתי לך מייל.

• הוסף לסימניות
תמונות בתאריכים שבהם היו ארועים מיוחדים בשנה החולפת. וימי הולדת. וככה כל חודש יש ברבוע של כמה תאריכים תמונות ותזכורות לדברים שקרו שנה שעברה שגורר נוסטלגיה של"וואי כבר עברה שנה" ואיך הוא גדל וכו...

• הוסף לסימניות
שלחתי גם
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה