נכתב ע"י wald;2502207:יואו! איך התלהבתי מזה, ראיתי ברחוב האומן.
אבל האבזור - מאין?
נכתב ע"י אות לי;2502587:הכרטיס מאוד מאוד יפה ואלגנטי.
אכן זה דורש חומרים לא זמינים לכל אחת.
וגם..חסר לי הדרכה ליצירת הפרחים היפים מעבר ל : "מדביקים את הפרחים"
אבל מכיון שכל דבר נותן השראה..
אז יש כאן כל מיני כרטיסים "מוזרים" שאני לא יודעת אפילו מה המקור שלהם, הכרטיס שלך נתן לי רעיון לשדרג אותם ולהניח ליד כל אורח עם שמו בליל הסדר.
צפה בקובץ המצורף 347636
נכתב ע"י free;2502760:עבודה מדהימה!
מי שאוהבת את התחום הזה, תאהב מאד את החנות שמיתגתי לאחרונה- ממוריז, ברח' מנחת יצחק בירושלים.
יש להם את כל הניירות המיוחדים, הרעיונות והמיכשור הייחודי שהופך כל דבר לאומנות! (לשימוש במקום)
שווה לנסות!
נכתב ע"י free;2502760:עבודה מדהימה!
מי שאוהבת את התחום הזה, תאהב מאד את החנות שמיתגתי לאחרונה- ממוריז, ברח' מנחת יצחק בירושלים.
יש להם את כל הניירות המיוחדים, הרעיונות והמיכשור הייחודי שהופך כל דבר לאומנות! (לשימוש במקום)
שווה לנסות!
נכתב ע"י bracha;2502698:בדיוק כמו השטנץ המיוחד שיש לכם במפעל. הוא אכן לא זמין לכל אחד, אבל כיף לראות ולדעת שקיימים חומרים ומכשירים גם כשאין ידינו משגת.
נכתב ע"י bracha;2502698:והכרטיסים שהעלית מהממים.
אפשר לשדרג אותם עם תחרות וסרטים ולעשות אותם חגיגיים.
צודקת.נכתב ע"י אות לי;2503901:על זה אני חולקת..
בגלל שהציוד שמשתמשים כאן הוא תעשייתי לחלוטין אף פעם לא הצגתי את המכונות או את סכיני החיתוך [שטנצים] כי אף אחת לא תכניס הביתה מכונה של 20 טון בשביל לשחק בספוג וכאלה,
מה שאת מציגה הוא ציוד שמיוצר במקור להובי ולכאורה כל אחת יכולה לקנות אותו,
ובכל זאת הוא ציוד יותר מקצועי מהמקובל ליצירה בבית
![]()
נכתב ע"י אות לי;2503901:אולי נעשה עסקת בַּרְטֶר ?
אני אתן לך חבילת כרטיסים במתנה לשמוש שלך[איזה דוגמה שתבחרי]
בתמורה תכיני לאורחים שלי כרטיסים מעוצבים לליל הסדר..
אל תיבהלי..יש לנו רק 12 סועדים לליל הסדר...![]()
נכתב ע"י bracha;2503992:אני יעשה איתך 10 ברטרים. אבל לשבועות...
אני עושה פעם ראשונה סדר בבית, ומפלס הלחץ רק עולה מיום ליום.![]()
דווקא נראה לי שהעליתי כאן, אבל בכל מקרה אחרי פסח יהיה פרסום חדש ויפה יותר בעז"ה (עשינו עבודה בדדליין מטורף לפני פורים..)נכתב ע"י wald;2502770:הי, מה זה ככה לכתוב על מיתוג שלך בלי להראות כלום?
אין להם חנות אינטרנטית, הם נמצאים בירושלים.נכתב ע"י רותי12;2503644:אפשר קישור לחנות?
נכתב ע"י אביגיל 24;2502731:רק לפני חודש הפורום פה שקק חיים.
והיום? שיממון וציה.- כולם עברו לצפות ברחוב האומן
נכתב ע"י אות לי;2508677:נו נו...
לתומי חשבתי שיש סיבות נוספות ל - "שיממון וציה"..![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //